FILMEZZUNK.HU
A rendőrök egy eltűnt lányt kerestek - Helyette Keanu Reeves-t találták meg

A rendőrök egy eltűnt lányt kerestek – Helyette Keanu Reeves-t találták meg

2297

A rendőrök egy eltűnt lányt kerestek – Helyette Keanu Reeves-t találták meg

Egy rendőri egység kopogtatott a közelmúltban a hollywoodi filmsztár ajtaján. A váratlan látogatás meglepte Reevest, hát még a két egyenruhást, akik egyáltalán nem számítottak a Mátrix színészére. A hatóság emberei egy fiatal nőt kerestek, ezért érkeztek ki a címre, amelyről kiderült, hogy a színész otthona.

Volt két híresség, akitől Keanu Reeves aláírást kért - Most elárulta, hogy kik voltak ők!

A TMZ úgy tudja, hogy egy névtelen betelefonáló, aki a nő egy barátjának adta ki magát, felhívta a Los Angeles-i rendőrséget, mert aggódott a meg nem nevezett 27 éves hölgy miatt, akiről egy ideje nem hallottak, és meg akart győződni arról, hogy minden rendben van vele. A rendőrök kiérkeztek a címre, azonban amikor kinyílt az ajtó, nem a fiatal nő, hanem a John Wick sztárja állt előttük. A döbbent egyenruhások elmagyarázták a helyzetet a zavart Reevesnek, aki közölte velük, hogy fogalma sincs, miről beszélnek.

A hatóságok nem biztosak benne, hogy a titokzatos nő valóban létezik vagy hogy a betelefonáló csak tévedésből adott meg rossz címet, de lehet az is, hogy eleve átverés volt. Reevesnek az utóbbi években többször is meggyűlt a baja az illetéktelen női behatolókkal, akik miatt a biztonságot is növelnie kellett az otthonában. 2014-ben egy nő a könyvtárban lepte meg a színészt, néhány nappal később pedig egy másik nő döntött úgy, hogy meztelenül megmártózik a medencéjében.

Már 12 éve, hogy elhunyt Peter Falk – Ilyen jóképű volt fiatalon mindenki Columbója

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·