FILMEZZUNK.HU
Kínos dolgok derültek ki Julia Roberts-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Kínos dolgok derültek ki Julia Roberts-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

1637

Kínos dolgok derültek ki Julia Roberts-ről, már senki sem akar vele együtt dolgozni

Az 1994-es Zűr bajjal jár forgatása során Julia Roberts és színészpartnere, Nick Nolte állítólag annyira utálták egymást, hogy külön kellett forgatniuk a jeleneteiket, és dublőröket használtak a romantikus snittekhez. A színész nem is rejtette véka alá a véleményét a színésznőről.

Sztárok, akiknek a csókolózás filmbeli partnerükkel maga volt a rémálom

Julia Roberts és Nick Nolte a Zűr bajjal jár című filmben

“Nem szép dolog valakit „undorítónak” nevezni. De ő nem egy kedves ember. Ezt mindenki tudja.”

Ezt mondta azután, hogy Julia Roberts méltatlan szavakkal illete filmbéli partnerét:

“Attól a perctől fogva, hogy először találkoztunk, megkeserítettük egymás életét, és idegesítettük a másikat. Ugyanakkor teljesen elbűvölő és kedves is tud lenni, de alapvetően nagyon undorító.”

– fogalmazott akkoriban Julia Roberts. A színésznő nyilatkozatával Nick Nolte-t az új filmjével kapcsolatos interjú közben szembesítették, és arra a kérdésre, hogy azóta beszéltek-e Robertsszel, és elásták-e a csatabárdot, a színész azt felelte, hogy nem, de ez már mind a múlté.

“Abszurd volt, amin keresztülmentünk. Részben az én hibám is volt, részben az övé. Julia a film forgatásának kezdetekor ment férjhez, és ez volt az egyik dolog, amit rossz irányból közelítettem meg.”

A színésznőről egyébként több kolléga is nyilatkozott már, hogy sok esetben kibírhatatlanul viselkedett a forgatáson és nem szívesen forgatnának vele újból.

Meg sem ismernénk az utcán, ha szembejönne: így néz ki Nick Nolte 2023-ban, 82 évesen

(Via Index.hu)


Article Tags: · · ·