FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Brandon Lee-ről

10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Brandon Lee-ről

654

10 meglepő érdekesség a tragikusan, idő előtt elhunyt Brandon Lee-ről

Brandon Lee, akit a filmtörténelem tragikus körülmények között veszített el, mégis örökre beírta magát a szívünkbe az általa játszott emlékezetes karakterekkel. Itt van 10 meglepő érdekesség a tehetséges színészről, aki sajnos túl fiatalon, 1993-ban, mindössze 28 évesen hagyta el a világot.

10 híres színész, akiktől túl korán kellett búcsút vennünk

1) Brandon Lee 1965. február 1-én látta meg a napvilágot Oaklandben, Kaliforniában. Bár Brandon Lee a színpadon és a filmvásznon ismert név lett, eredeti neve valójában Brandon Bruce Lee volt, az apja nevének tiszteletére.

2) Édesapja, a kung-fu legenda Bruce Lee munkája miatt a család Hong Kongba költözött, ahol Brandon megtanult folyékonyan kínaiul, és belekóstolt a harcművészetekbe.

Míg a halál el nem választ – Ő volt Bruce Lee élete szerelme, akivel boldog házasságban élt halála napjáig

Brandon Lee 1965. február elsején jött a világra

3) Apja 1973-ban halt meg A sárkány közbelép című film forgatása után. Halálának okáról különféle pletykák terjednek. A családi tragédia után az akkor nyolcéves Brandon édesanyjával és testvérével visszatért az Egyesült Államokba.

4) Rossz magaviselete miatt több középiskolából elbocsájtották, végül tizennyolc éves korában New Yorkba költözött, ahol Lee Strasberg neves művészeti iskolájában színészetet tanult.

20 fotó a múltból, amely a hírességek életét mutatja be egy váratlan szemszögből

Bruce és Linda Lee a gyermekeikkel, Brandon és Shannon, a hatvanas évek végén

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·