FILMEZZUNK.HU
Gal Gadot kitálalt: Az Igazság Ligája rendezője megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

Gal Gadot kitálalt: a híres rendező megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

3577

Gal Gadot kitálalt: a híres rendező megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

Gal Gadot korábban csak röviden reagált azokra a pletykákra, miszerint Az Igazság Ligája rendezését Zack Snydertől átvevő Joss Whedon a pótforgatások felvételei közben megfenyegette őt azzal, hogy tönkreteszi a karrierjét, ha nem hajlandó elmondani a direktor által írt dialógusokat. A Wonder Womant játszó színésznő egy közleményben úgy fogalmazott, hogy megvoltak a problémái Whedonnal, de a Warner Bros. még idejében kezelte azokat. Az izraeli Mako/N12-nek adott friss interjúban azonban megerősítette a pletykákat.

11 őrült szuperhős képesség, amit a színészeknek meg kellett tanulniuk

A The Playlist által idézett interjúban Gadot úgy fogalmazott, hogy Whedon azzal fenyegette, tönkreteszi a színészi pályáját.

“Azt mondta, hogy ha nem csinálok meg valamit [amit kér tőlem], gyötrelmessé teszi a karrierem.”

Korábban többek között a filmben Cyborgot alakító Ray Fisher panaszkodott nyilvánosan is a pótforgatásokat levezénylő Whedonnal kapcsolatban, Gadot azonban az előző bekezdésben idézett rövid, diplomatikus közleményen kívül nem szólalt meg az ügyben. Whedon ha próbálta sem tudta tönkretenni Gadot karrierjét, a színésznő csillaga ugyanis felfelé ívelőben van.

A Terminátor viaszszobrával akartak fotózkodni, de óriási meglepetés lett belőle (Videó!)

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·