FILMEZZUNK.HU
Felhagy a filmezéssel a Barbie női sztárja, Margot Robbie

Felhagy a filmezéssel a Barbie női sztárja, Margot Robbie

1386

Felhagy a filmezéssel a Barbie női sztárja, Margot Robbie

Margot Robbie a 2013-as A Wall Street farkasa című zseniális Martin Scorsese-Leonardo DiCaprio filmmel robbant be a köztudatba, azóta pedig Hollywood egyik legnagyobb sztárjának számít. Harley Quinn-ként is elképesztő sikereket ért el a gyönyörű színésznő, akit eddig összesen 2 Oscar-díjra jelöltek.

Margot Robbie Barbie babaként, Ryan Gosling pedig Ken babaként pózol a Barbie-film első előzetesében!

Tavaly nyáron gigantikus sikert aratott a Margot Robbie főszereplésével készült Barbie film, ami 1,446 milliárd dollárt termelt a mozikban. A világsztár pályafutásának legnagyobb durranása volt az alkotás, így ismét ő van Hollywood csúcsán – és hiába tűnik logikusnak, hogy most valószínűleg kedvére válogat a projektek között, úgy tűnik, hogy ez nem így van. Margot Robbie most egy interjúban elárulta, hogy egy időre visszavonul, ugyanis állítólag úgy érzi, hogy a Barbie-nak köszönhetően egész nyáron az ő arcát nézték az emberek, így “megunták” őt, és rossz döntés lenne, ha rögtön egy újabb filmmel rukkolna elő.

“Egyelőre nem tudom, hogy mi lesz a következő filmem, de remélem, hogy még jóval odébb van”

– mondta a színésznő. Margot Robbie nevénél mindössze egyetlen jövőbeli projekt szerepel az IMDb nevű filmes adatbázisban, és az nem más, mint egy Ocean’s Eleven film a főszereplésével, de ezek alapján az sincs még kőbe vésve. Sőt, a Barbie folytatásáról is elkezdtek már beszélni a készítők, így bőven lesznek lehetőségei majd a nagy visszatérésre.

Óriási siker Jason Statham új akciófilmje, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

(Via Ripost.hu)


Article Tags: · ·