FILMEZZUNK.HU
Mindenki megnyugodhat: nem nőszemély lesz a következő James Bond!

Mindenki megnyugodhat: soha nem lesz női főszereplős James Bond-film!

3164

Mindenki megnyugodhat: soha nem lesz női főszereplős James Bond-film!

Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan és Daniel Craig. Ezen illusztris társaság az, akik az 1962-es első mozi óta magukra ölthették minden idők leghíresebb titkosügynöke, James Bond karakterét. Sokak szemében Sean Connery magasan a legjobb volt közülük, ám a mai harmincasok inkább Pierce Brosnannel azonosítják a 007-est a ’90-es évekből. Ám a legfiatalabb generációnak már egyértelműen Daniel Craig arca forrt össze az ügynökkel. A közelmúltban felröppentek a hírek arról, hogy a jövőben akár női rendezője is lehet a Bond filmeknek. Mindezt a film producere, Barbara Broccoli is megerősítette az egyik nyilatkozata során.

Casino Royale (2006)

Határozottan nyilatkozott azonban arról is a Movieweb oldalán, elképzelhetőnek tartja-e a jövőben azt, hogy Bond karakterét nőként láthassuk viszont a mozivásznakon.

„Bond férfi. Egy férfi karakter, amelyet férfinak írtak meg a készítők, és én magam is úgy gondolom, hogy ennek így is kell maradnia. Teljesen felesleges férfi karaktereket nővé alakítanunk, ehelyett inkább hangsúlyosabb női karaktereket kell alkotnunk, akik adaptálhatóak a történetükbe.”

Sírva röhögős a Star Wars legelső része Bud Spencer és Terence Hill-szinkronnal

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·