FILMEZZUNK.HU
Sokkoló a változás, így néz ki most az egykor elbűvölő Melanie Griffith

Sokkoló a változás! Így néz ki most az egykor elbűvölő Melanie Griffith

3523

Sokkoló a változás! Így néz ki most az egykor elbűvölő Melanie Griffith

A Dolgozó lány sztárját nemrégiben lesifotósok csípték el az utcán, amint egy klinikáról távozott. Látható volt, hogy a színésznő bal arcát és kézfejét komoly elváltozások borították.

Griffith korábban is nyíltan beszélt a bőrrákkal vívott küzdelméről és ezúttal sem próbálta rejtegetni betegségének jeleit. A színésznő bal arcán horzsolásszerű sebek láthatók, amelyek ráhúzódtak a szájára is, valamint a kézfején is lilás színű elváltozások voltak. A 66 éves Melanie közel tíz évvel ezelőtt hozta először nyilvánosságra, hogy bőrrákkal diagnosztizálták, azóta pedig többször visszatért a betegsége.

Színésznők, akik már biztos megbánták, hogy plasztikáztatták az arcukat: szerinted kinek a műtétje sikerült legrosszabbul?

2018-ban egy fotót osztott meg magáról bekötött orral, miután átesett egy beavatkozáson, melynek során bőrrákot távolítottak el az arcáról.

„Ha bármi elváltozást észleltek magatokon, azonnal forduljatok orvoshoz, és használjatok naptejet”

– üzente rajongóinak a színésznő, aki az év elején őszintén mesélt a bőrákkal vívott küzdelméről, és elárulta, hogy ez egy nagyon ijesztő betegség, főleg, ha színésznő vagy és az arcodtól függ a munkád.

Jennifer Anistont csúnyának és butának csúfolta az anyukája – Ma már a világ egyik legszebb színésznője

(Via Hirado.hu)


Article Tags: ·