FILMEZZUNK.HU
Leslie Nielsen legjobb filmjei

7 fergeteges Leslie Nielsen vígjáték, amit látni kell!

25690

3. Drágám, add az életed! (Spy Hard, 1996)

Dick Steele, a nyugalomba vonult titkosügynök egykori főnökének hívó szavára visszatér a szolgálatba. Ugyanis örök ellensége, Rancor tábornok, akit egy robbantásos merénylet után mindenki halottnak hitt, ismét megjelenik a színen. Dicknek és gyönyörű társának, Veronique-nak kell megakadályoznia, hogy a tábornok megvalósítsa világuralmi terveit. Ketten együtt élik át a kalandokat, kerülik ki a csapdákat, menekülnek el autós üldözőik elől. Még arra is jut idejük, hogy pompás vacsorákat töltsenek el egymás társaságában, és a táncparketten megmozgassák a kitartó nyomozástól elgémberedett tagjaikat.

Drágám, add az életed! (Spy Hard, 1996)

2. Airplane! (1980)

Mikor a repülőgép legénységét leveri a lábáról egy vírus, az utasok kénytelenek egy veterán vadászgép-pilótára bízni az életüket, aki azonban hibát hibára halmoz, mivel még mindig nem heverte ki a háború megpróbáltatásait. Mindeközben az utasok válogatott bolondságaikkal nehezítik meg egymás életét, nem is beszélve az őrültségekről, melyek a repülőtér irányítótornyában történnek. Vajon mi sül ki ebből?

Airplane! (1980)

1. Csupasz pisztoly-trilógia (The Naked Gun-trilogy, 1988-1994)

Frank Drebin (Leslie Nielsen) a Los Angeles-i rendőrség ügyetlenkedő detektívje. Frank alighogy hazaért bejrúti nyaralásából, búcsút kell mondania társának, Nordberg (O.J. Simpson) detektívnek, akit egy bevetésen egy golyó halálosan megsebesít. Frank nyomozásba kezd. A szálak Vincent Ludwighoz (Ricardo Montalban) vezetnek, aki egy megbecsült és sikeres üzletember hírében áll. Frank viszont rájön, hogy Ludwig egy baseball játékoson agymosást szeretne végrehajtani. Így szeretné őt rábírni arra, hogy merényletet hajtson végre Erzsébet királynő (Jeannette Charles) ellen, aki amerikai körútján Los Angelest is meglátogatja.

Csupasz pisztoly-trilógia (The Naked Gun-trilogy, 1988-1994)

Élete két nagy szerepéről is lemaradt Charlie Sheen a Nagy durranás 2 miatt

(Címlapkép forrása; Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·