FILMEZZUNK.HU
Megdöbbentő! Így néz ki a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro smink nélkül

Megdöbbentő! Így néz ki a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro smink nélkül

4950

Megdöbbentő! Így néz ki a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro smink nélkül

A való életben a színésznőket nem kötik gúzsba ezek a szabályok, hála a közösségi médiának, olyan képet kaphatunk róluk, mintha közeli ismerőseink lennének. A Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro szívesen megmutatja magát smink nélkül az Instagramon, őt egyáltalán nem feszélyezi, ha teljesen natúr arccal lép kamera elé, íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy) által megosztott bejegyzés

A poszt alapján lehetetlen lenne megtippelni a korát. A 46 éves szépség arcán csak elvétve látszanak a ráncok. Menta színű, csipkés felsőjében és karika-fülbevalójával olyan bájosan fest, hogy egy leheletnyi festékre sincs szüksége. Rajongói élnek-halnak ezért a természetes fotóért, sokan úgy gondolják, kedvencük szép vonásain csak rontanának a kozmetikumok.

Fiatalosságát nem csak az anyatermészetnek köszönheti, egészséges életmóddal tartja karban magát. Hisz abban, hogy a helyes táplálkozás csodákat művel a bőrével, rengeteg zöldséget fogyaszt, és a húst évtizedek óta kerüli, írta meg a spanyol Glamour magazin. A szappanoperasztár 1998-ban tett szert világhírnévre, amikor eljátszotta a fiús külsejű árvát, Millit, a Vad angyal hősnőjét. Emberek millióinak szívébe lopta be magát ezzel a szereppel, bár hazánkban már csak a sorozat ismétlőepizódjaiban csodálhatjuk meg alakítását, Uruguayban és Oroszországban a mai napig ünnepelt és foglalkoztatott sztár.

Le a kalappal! Diane Keaton 77 évesen is bomba formában van (Fotók!)

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·