FILMEZZUNK.HU
Mindenkit sokkol a Szöszi botrányos szexjelenete - A rajongók ki vannak akadva

Ana de Armas-t nagyon megviselte a Szöszi szexjeleneteinek a forgatása

8438

Ana de Armas-t nagyon megviselte a Szöszi szexjeleneteinek a forgatása

A Netflix műsorán tekinthető meg a Szöszi, a Marilyn Monroe tragikus életét bemutató életrajzi dráma, ami embert próbáló alkotás lett, sőt gyakorlatilag művészfilm felnőtt témákkal és sok meztelenséggel. Ana de Armas kitűnő munkát végez a főszerepben, de szerinte neki sem volt olyan nehéz dolga a forgatáson, mint amilyen nekünk lesz, ha megnézzük a filmet.

De Armas a közelmúltban az Entertainment Weeklynek adott interjút. Ebben vallotta meg, hogy bár igen kemény, lelkileg is megterhelő volt néhány meztelenkedős és szexjelenetet leforgatni, de ez semmi ahhoz képest, amit nézőként kell átélni, a kész alkotás megtekintése közben.

“Nézni nehezebb őket, mint felvenni volt, mert amúgy én végig pontosan tudtam, mit csinálok, biztonságban éreztem magam […]. Nem éreztem úgy, hogy visszaélnek a helyzettel, mert én uraltam azt. Én hoztam meg a döntést. Tudtam, milyen filmhez adom a nevem. Bíztam a rendezőben [Andrew Dominik]. Biztonságban csináltam végig a forgatást. Száz és száz alaklommal átbeszéltük ezeket a jeleneteket. Mindenki mély tisztelettel viszonyult a filmhez. Ebben az értelemben nem voltak félelmeim. Egyáltalán nem éreztem kényelmetlenül magam, még ha tényleg nehéz jelenetekről is beszélünk”

– fejtette ki de Armas. Természetesen a Szöszinek is volt intimitás koordinátora, aki Ana de Armas elmondása szerint nagyon segítőkész és korrekt volt, így nem érezte kirívóan nehéznek az olyan jeleneteket sem, amelyekben a szerepnek megfelelően kifejezetten megalázó, alárendelt szituációkba került.

“Pontosan tudtam, mi és milyen lesz. Tudtam, mi fog látszódni, mi nem, és akkor úgy éreztem, így helyes, így kell történnie mindennek”

– tette hozzá a színésznő. Egyébként nemcsak azért volt nehéz a forgatás, mert helyenként durva jelenetekben kellett szerepelnie, hanem azért is, mert amikor meglátogatta a stábbal Marilyn Monroe lakásait, vezette az autóját és járt az otthonában, akkor szabályosan érezte a jelenlétét.

“Mindenütt ott van. Lehetetlen nem érezni, hogy valami nálad hatalmasabb ott van veled”

– ecsetelte Ana de Armas.

Ő Harrison Ford gyönyörűszép felesége – Calista ezzel a csellel bolondította magába a színészt

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·