FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem gondoltál volna Millie Bobby Brown-ról

Most ünnepli 20. születésnapját Millie Bobby Brown – Íme 10 meglepő érdekesség a fiatal színésznőről

6482

Millie Bobby Brown érdekességek

Millie Bobby Brown brit származású gyermekszínésznő és modell. Eddigi legismertebb szerepét 2016-ban kapta a Stranger Things című sorozatban, ahol Eleven karakterét alakítja. 2019-ben megtörtént nagyszabású filmes debütálása is a Godzilla: King of the Monster című filmben, míg tavaly a nagysikerű Enola Holmes című produkcióban kapott főszerepet. A fiatal színésznő a napokban ünnepli 20. születésnapját, melynek alkalmából összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet, hogy egy picit ti is jobban megismerjétek.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Millie Bobby Brown-ról

1) Millie Bobby Brown 2004. február 19.-én látta meg a napvilágot a brit származású ingatlanügynök, Robert Brown és felesége Kelly harmadik gyermekeként, Marbellán Spanyolországban.

2) Mielőtt betöltötte volna az ötödik életévet családjával visszaköltöztek az Egyesült Királyságba, Bournemouthba, majd 4 évvel később 2011-ben az USA-ba, Orlandoba, hogy vállalkozást indítsanak. Itt fedezte fel egy hollywoodi tehetség kutató, így a szülei úgy döntöttek mindent feláldozva Los Angelesbe költöznek, hogy valóra váltsák lányuk álmait. Az ezt követő három hónapban meg is kapta élete első televíziós szerepét.

20 sztár, aki sosem látott, fiatalkori képet osztott meg magáról

3) 2013-ban láthattuk először a képernyőn, az ABC-n futó fantasy-, drámasorozat a Once Upon a Time (Egyszer volt, hol nem volt) spin-offjában, a One Upon a Time in Wonderlandben (Egyszer volt hol, hol nem volt Csodaországban), ahol a fiatal Alice-t alakította.

4) 2016-ban megszerezte Eleven szerepét a Netflix világszerte nagy sikert arató sci-fi drámasorozatában a Stranger Thingsben. A szerep kedvéért még gyönyörű hosszú haját is leborotváltatta. Mindez nem volt hiába, hiszen az Elevenként nyújtott kimagasló teljesítményét, számos díjjal és jelöléssel is elismerték.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · ·