FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 41. születésnapját Emily Blunt – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

Most ünnepli 41. születésnapját Emily Blunt – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

13292

Emily Blunt érdekességek

Emily Blunt 1983. február 23-án egy négy gyermekes család második sarjaként született Roehamptonben, Londonban. A kezdetekben több színműben és tv műsorban szerepelt. A Gideon’s Daughter-ban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott. Mára az egyik legfelkapottabb színésznővé vált, aki olyan sikeres filmeket is maga mögött tudhat, mint a A holnap határa, a Vadregény vagy a Sicario – A bérgyilkos. Születésnapja alkalmából ma róla mutatunk be néhány érdekességet, amit nagy valószínűség szerint nem hallottatok még.

Emily Blunt érdekességek

1. Eredeti neve Emily Olivia Leah Blunt.

2. Szigorú és elit oktatásban részesült az Ibstock Place Schoolban, ahol kikezelték a dadogását, és a Hurtwood House-ban, ahol tehetségével kitűnt a sportokban, csellózásban és éneklésben.

Emily Blunt érdekességek

3. Blunt korábban a kanadai swingénekessel Michael Bublé-val élt együtt. Először Ausztráliában találkoztak, pontosabban Melbourne-ben egy tv-s felvétel közben. Michael először azt hitte, Emily a műsor producere. Nem tudta, hogy együtt adnak át egy díjat. Nos a találkozás olyan jól sikerült, hogy Blunt, Michael lemezén is vokálozott többek között a Me and Mrs. Jones című számban.

4. A 79. Oscar Gálán Blunt és Anne Hathaway egyforma ruhában jelent meg és a sajtó feltűnő soványságuk miatt kritizálta őket, mondván rossz példát mutatnak a tinédzsereknek. Hathaway a US Weekly-nek adott interjújában elmondta, hogy csak a film kedvéért fogytak le, amikor is egész nap csak gyümölcsöt ehettek, de ezt nem ajánlja senkinek.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·