FILMEZZUNK.HU

Charlie Sheen zavarba jött a nézők előtt – Le kellett állítani a forgatást

1203

Charlie Sheen zavarba jött a nézők előtt – Le kellett állítani a forgatást

A ’90-es évek egyik legnagyobb durranása a Jóbarátok volt, amelyben a hat főszereplő, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Matthew Perry és Lisa Kudrow mellett számos világsztár tiszteletét tette. A szériát a Los Angelesben található Warner Bros. stúdióban vették fel élő közönség előtt, a berendezett helyszíneket pedig színpadnak nevezték. A forgatásokra a rajongók még jegyet is vásárolhattak, hogy a szemük előtt forgassák le az epizódokat, így a háttérben hallható nevetést sosem keverték alá, azok tényleg igazi reakciók voltak, ami a sorozatkészítőknek még egy külön mankóként is szolgált, hiszen ezek alapján mérték fel, hogy egy-egy váratlan fordulat mennyire tetszik az embereknek.

Charlie Sheen zavarba jött a nézők előtt - Le kellett állítani a forgatást

Sok vendégszereplő számára kicsit szokatlan volt, hogy élő közönség előtt kell játszaniuk, ők általában olyan színészek voltak, akik nem szereztek tapasztalatot a színház világában. Charlie Sheen is közéjük tartozott, aki a második évad A bárányhimlő című részében alakította Phoebe tengerész kedvesét. A rendező, Michael Lembeck elmondta a sztárnak, hogy miután feltűnik a színen, számítson rá, hogy az emberek ujjongani és tapsolni fognak, ezért csak azután kezdjen bele a szövegébe, miután a közönség befejezte az örömködést. Fontos volt az is, hogy minden poén után hagyjon egy kis szünetet, hogy az emberek kinevessék magukat.

“A rendező ezután visszavonult, és várta, mi történik. Aztán megdöbbenve látta, hogy a színész az első sor után kifelé néz, a kamerákra. Lembeck leállította a felvételt, és a közönség türelmét kérte, mondván, hogy az egyik kamera elromlott, és be kell állítaniuk valamit, aztán félrehúzta Sheent.”

– olvasható a kiadványban. A rendező megérdeklődte, hogy mégis mi Sheen problémája, aki erre ezt válaszolta.

“Látod a lábamat? Hát nézd csak meg!”

Annyira ideges volt a nézőtéren ülő emberek miatt, hogy egész testében reszketett. A közönség soraiban ott ült Sheen testvére, Emilio Estevez is, akit Lembeck azért hívott ki, hogy nyugtassa meg öccsét egy sarokban, majd csalogassa vissza őt a színpadra. Végül Estevez sikerrel járt, és visszakönyörögte testvérét, hogy folytassa tovább a munkáját.

Kiderült, hogy Keira Knightley élete során hányszor látta az Igazából szerelem című filmet

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·