FILMEZZUNK.HU
Ez a fiatal hölgy Al Pacino nagy szerelme - A legendás színész és barátnője között 53 év van

Ez a fiatal hölgy Al Pacino nagy szerelme – A legendás színész és barátnője között 53 év van

2099

Ez a fiatal hölgy Al Pacino nagy szerelme – A legendás színész és barátnője között 53 év van

A legendás színész és párja, Noor Alfallah még tavaly jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, ám erre a fordulatra Al Pacino korát tekintve kevesen számítottak. A 29 éves lány ugyanakkor korábban már több idősebb férfival szűrte össze a levet, köztük Mick Jaggerrel, így nem először csöppent bele olyan párkapcsolatba, amelyben évtizedes korkülönbség van közte és kedvese között.

A 82 éves Al Pacino újra apa lesz - A legendás színész 29 éves barátnője babát vár

Noor Alfallah és Al Pacino

A hír napvilágra kerülését követően a fiatal lányt többek aranyásónak titulálták, aki csak Al Pacino pénzére utazik – a színész vagyona 120 millió dollár, azaz körülbelül 41,4 milliárd forint körül lehet –, ám a hírek szerint ez a feltételezés azért sem állja meg a helyét, mert Noor Alfallah igen gazdag családból származik. Emellett a pár egyik ismerősének elmondása alapján azon felvetések sem felelnek meg a valóságnak, hogy boldogtalanok lennének egymás mellett.

Irdatlan mennyiségű pénzt kell fizetnie a 83 éves Al Pacino-nak gyermektartásra a 29 éves barátnőjének - Noor Alfallah

Al Pacino és Noor Alfallah

Al Pacinóék barátja szerint a fiatal lány mindig is vonzódott a nála jóval idősebb férfiakhoz, ám azon híreszteléseket, miszerint Alfallah számára nem a színész, hanem a vastag pénztárcája vonzó, szimplán marhaságnak nevezte. Mint mondta, Alfallah egyrészt egy rendkívül gazdag családból származik, másrészt vezető beosztásban dolgozik, így már saját vagyonnal is rendelkezik.

Egy 53 évvel fiatalabb hölgynek sikerült elcsavarnia Al Pacino fejét - Így néz ki a 29 éves Noor Alfallah

Emlékszel még Nikitára, a bérgyilkosnőre? Így néz ki manapság az egykori szépség

(Via index.hu)


Article Tags: · ·