FILMEZZUNK.HU
Egy barátság kezdete: ez volt Bud Spencer és Terence Hill legelső találkozása

Egy barátság kezdete: ilyen volt Bud Spencer és Terence Hill legelső találkozása

8934

Egy barátság kezdete: ilyen volt Bud Spencer és Terence Hill legelső találkozása

Örökké emlékezetes! Terence Hill és Bud Spencer barátsága világhírű, ám azt kevesen tudják, hogy milyen körülmények között találkozott először a két színészlegenda. Bud Spencer és Terence Hill számos filmben dolgoztak együtt, az ő párosuk világhírű, olyanok, akiket a legtöbbször együtt emlegetnek, hiszen nagyon jó duót alkottak. Éppen ezért utóbbi, amikor megtudta, hogy meghalt jó barátja és kollégája, elkezdte átírni az éppen akkor készülő filmjét, amit végül Bud Spencernek ajánlott.

Nem csak a vásznon voltak hősök - Bud Spencer és Terence Hill a valóságban is mentettek életet

Terence Hill már többször is járt Magyarországon. Egyik itt létekor a Story magazin készített vele egy riportot, ahol többek között a házasságáról, a film készítésének hátteréről és Bud Spencerről is beszélt. Azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg későbbi jó barátjával.

“Bud éppen az Almeria-sivatagban volt és filmet forgatott. Az volt a címe, hogy a macska, a kutya és a róka. Egy hete zajlottak a munkálatok, amikor a Macskát játszót színész veszekedett a menyasszonyával, bele akart rúgni, de az odébb ugrott, és így a falat találta el, méghozzá olyan szerencsétlenül, hogy eltört a lába. Így aztán nem tudott tovább dolgozni, kerestek egy másik színészt, aki el tudja játszani a Macskát, és engem választottak.

– mondta Terence, majd azt is elárulta, hogy nem sokat teketóriázhatott.

Nem csak a vásznon voltak hősök - Bud Spencer és Terence Hill a valóságban is mentettek életet

“Azt mondták, azonnal indulnom kell, mert ott van az egész stáb, minden elvesztegetett perc súlyos pénzekbe kerül. Madridból kellett eljutnom a forgatási helyszínre, mert arrafelé nem volt repülőtér, de még csak autópálya sem vezetett arra, csak egy földút. Ráadásul egy nagyon öreg kocsit küldtek értem. Tizenkét órát autóztunk az éjszakában. Mikor odaértünk, megörültem, hogy végre lepihenhetek a hotelben, és alhatok egy kicsit, de a sofőr közölte: ’Nem, nem, nekem azt mondták, rögtön a forgatási helyszínre kell vigyem.’ Találkoztam a stábbal, két nő jött szembe velem, az egyikük egy nagy törülközőt terített elém, és azt mondta, vegyem le a nadrágom. Hátrapillantottam, hogy a sivatagban senki nincs-e mögöttem, és átöltöztem. Felvettem a jelmezem, és mondták, hogy induljak.”

– folytatta Terence Hill, majd rátért a legendás találkozóra.

“A rendező bemutatott egy nagy férfit, íme Carlo Pedersoli. Ő volt Bud Spencer. Csalódott voltam, mert nagyon fáradtnak éreztem magam, nem tudtam szöveget tanulni, és nem vagyok az a színész, aki jól tud improvizálni, panaszkodtam, hogy egyáltalán nem vagyok felkészülve, de azt mondta a rendező, semmi gond, most csak verekednem kell a Kutyával. Ezzel a bunyóval kezdődött a kapcsolatunk Bud Spencerrel.”

– zárta mondandóját a legendás olasz színész. A többi már történelem.

Tudta? A Banános Joe történetét Bud Spencer saját maga találta ki

(Via NLC.hu)


Article Tags: · · ·