FILMEZZUNK.HU
Charlize Theron életét egy szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta

Sokkoló! Charlize Theron szeme láttára lőtte le anyukája az apukáját

3750

Sokkoló! Charlize Theron szeme láttára lőtte le anyukája az apukáját

Még csak 15 éves volt. Charlize Theron életét ez a szörnyű tragédia gyökeresen megváltoztatta. A 48 éves színésznő ma Hollywood egyik legnagyobb sztárja, Oscar-, és Golden Globe nyertes, valamint két gyermek büszke anyukája. Ránézésre nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz körülményekből érkezett. Gyerekkorában édesapja alkoholizmussal küzdött, és édesanyját többször is bántalmazta. Amikor 15 éves volt, egy vita olyannyira elszabadult, hogy a férfi lövöldözni kezdett az ég felé. Ekkor anyjánál betelt a pohár, és lelőtte férjét.

10 érdekesség az Oscar-díjas Charlize Teron színésznőről

Ekkoriban volt az, hogy Charlize Theron megnyert egy modell versenyt, és egy éves szerződéssel körbeutazhatta Európát. Azonban ő igazából balett táncos szeretett volna lenni, ezért beiratkozott egy iskolába. 19 évesen viszont sérülés érte a térdét, ami véget vetett tánckarrierjének. Los Angelesbe költözött, ahol nem ismert senkit, és egy olcsó hotelben élt hónapokon át, ahol gyakran éhezett is, mert szinte semmi pénze nem volt.

1995-ben elment a bankba, hogy felvegyen 500 dollárt, amit az anyukája küldött neki. Az ott dolgozók viszont nem voltak hajlandóak átadni neki a pénzt, amiért ő akkora jelenetet rendezett, hogy felkeltette az éppen ott tartózkodó John Crosby producer figyelmét. Észrevette, milyen tehetséges Charlize, segített neki elkezdeni egy színész iskolát, 3 évvel később pedig megszerezte első nagyobb szerepét Az ördög ügyvédjében.

Ő Liam Neeson állandó magyar szinkronhangja!

(Via Joy.hu)


Article Tags: ·