FILMEZZUNK.HU
Brad Pitt és Tom Cruise gyűlölték egymást az Interjú a vámpírral forgatásán

Brad Pitt elárulta, hogy Tom Cruise-al ki nem állhatták egymást az Interjú a vámpírral forgatásán

3880

Brad Pitt elárulta, hogy Tom Cruise-al ki nem állhatták egymást az Interjú a vámpírral forgatásán

Vannak olyan színészek, akik egy-egy forgatás alatt örök barátságot kötnek, és viszonyukról közös produkciójuk megjelenése után is ódákat zengenek, másoknak viszont már nehezebben megy a közös munka, ami teljesen természetes, hiszen az ember nem tud mindenkivel egy hullámhosszon lenni. Brad Pitt, míg George Clooney-val szoros barátságot kötött, ezt Tom Cruise-zal már nem sikerült elérnie, sőt, egyáltalán nem élvezte a vele való közös munkát, erről még ő maga mesélt egy régebbi interjújában.

Sorozat készül a mára már ikonikussá váló Interjú a vámpírral című filmből

A két szívtipró az 1994-ben megjelent Interjú a vámpírral című filmben szerepeltek együtt, a vámpír, Lestat de Lioncourt bőrébe Tom Cruise bújhatott, míg a halandóból vérszívóvá változó Louis de Pointe du Lacot Brad Pitt alakította. Utóbbi sztár nehezen élte meg a forgatási munkálatokat, ehhez több tényező is hozzájárult, például kollégája viselkedése.

“Állandóan provokált engem. A forgatás során eljött egy pont, amikor már nagyon kezdtem neheztelni rá. Ellentétesek voltunk egymással, mintha ő lett volna az Északi-sark, én pedig a Déli-sark. Persze mindig nagy kézfogással üdvözölt téged, mikor belebotlottál. Viszont volt egy amolyan rejtett versengés köztünk, ami minden valós beszélgetésünket elterelt egy másik irányba.”

– mesélte akkor Pitt Tom Cruise-zal való viszonyáról. A szőke sztárt nem csak a kollégájával való versengés zavarta, nem volt megelégedve a szereppel, amit rá szabtak.

“Nyomorultul éreztem magam, hat hónapon át a r**adt sötétben kellett lennem, kontaktlencsét és sminket viseltem, én játszottam a sz*r szerepet. A Pinewood Stúdióban forgattunk, ahol még ablakok sem voltak, sötétbe mentem dolgozni, majd beléptem lényegében egy mauzóleumba. A nap végén pedig sötétben mentem haza. Egy nap összetörtem, felhívtam David Geffent, aki a film producere volt. Mondtam neki, hogy nem bírom tovább, mégis mennyibe fájna, ha kiszállnék a moziból? Erre nagy nyugalommal közölte velem, hogy 40 millió dollárba.”

– emlékezett vissza. Ezután nem csoda, hogy Pitt inkább mégis maradt a filmben, amit végül 1994 novemberében mutattak be a mozik.

Az Alkonyat-filmek gyereksztárja felnőtt és dögös nő lett belőle

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·