FILMEZZUNK.HU

Az Alkonyat-filmek gyereksztárja felnőtt és dögös nő lett belőle

14556

Az Alkonyat-filmek gyereksztárja felnőtt és dögös nő lett belőle

Mackenzie Foy-t egy világ zárta a szívében mikor az Alkonyat – Hajnalhasadásban feltűnt a két főszereplő, Edward Cullen és Bella Swan gyerekeként. Tökéletes választásnak bizonyult a szerepre, hiszen a félig vámpír, félig ember Renesmee ismertetőjegye különleges szépsége volt.

Mackenzie Foy

Az ifjú sztárra kis korától kezdve felfigyeltek, háromévesen már modellként dolgozott, olyan neves divatmárkák alkalmazták, mint a Gap, a Polo Ralph Lauren vagy a Guess. Az Alkonyat hozta meg számára a hírnevet, és a film bemutatója után egyre nagyobb szerepeket kapott. Ő alakíthatta Matthew McConaughey lányát a Csillagok között című sci-fiben, azután 2018-ban már főszerepet kapott. A diótörő és a négy birodalomban Clarát alakította, aki karácsony estéjén egy mágikus világban találja magát.

Mackenzie Foy

Olyan neves színészekkel dolgozott együtt, mint Helen Mirren, Keira Knightley vagy Morgan Freeman, akiket egytől egyig lenyűgözött a lány elhivatottsága, például kaliforniai születése ellenére elsajátította, hogyan kell tökéletes angol akcentussal beszélni. A 23 éves szépségnek ez még csak a kezdet, jelenleg is javában dolgozik, legutóbb megjelent filmjének címe Black Beauty, amelyben egy igazi hollywoodi ikonnal, Kate Winslettel játszik együtt.

A Terminátor viaszszobrával akartak fotózkodni, de óriási meglepetés lett belőle (Videó!)

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·