FILMEZZUNK.HU
Nektek feltűnt? Direkt elrejtettek egy leszbikus jelenetet a Toy Story 4-ben

Buzz Lightyear és Woody is visszatérnek a Toy Story 5-ben!

736

Buzz Lightyear és Woody is visszatérnek a Toy Story 5-ben!

A Pixar vezetője megerősítette, hogy Buzz Lightyear és Woody is visszatérnek a Toy Story 5-ben. Mindemellett arról is beszélt, hogy eredeti ötleteket is meg kell valósítani, nem készíthetnek csak folytatásokat meg videójátékokon alapuló filmeket.

Jöhet az új Toy Story mese!

Jön a Toy Story 5, amiben Buzz Lightyear és Woody is benne lesznek majd – árulta el egy Variety-nek adott interjújában Pete Docter, a Pixar főnöke.

“Van egy újabb Toy Story-nk, úgyhogy Woody és Buzz visszatérnek. És van még néhány más projektünk is. Jelenleg úgy tűnik, hogy a világ a már ismert dolgokat akarja, vagyis a folytatásokat és a képregényeken vagy a videojátékokon alapuló filmeket. De ezek a dolgok valamikor mind eredetiek voltak. Szerintem elengedhetetlen, hogy új, eredeti történeteket dolgozzunk ki, amelyeket nehezebb népszerűsíteni, nehezebb az embereket arra ösztönözni, hogy megnézzék őket. De szerintem a közönség megérdemli“

– nyilatkozta továbbá Docter. Az nem derült ki, hogy Tim Allen és Tom Hanks szerepelnek-e majd Buzz és Woody hangjaként.

A 12 legjobban várt animációs mese 2024-ben (Videó!)

(Via Refresher.hu)


Article Tags: · · ·