FILMEZZUNK.HU
Elképesztő! Michelle Pfeiffer tényleg egy élő kismadarat tömött a szájába a Batman visszatérben

Nem fogod elhinni – Michelle Pfeiffer tényleg egy élő kismadarat tömött a szájába a Batman visszatérben (videó!)

1704

Nem fogod elhinni – Michelle Pfeiffer tényleg egy élő kismadarat tömött a szájába a Batman visszatérben (videó!)

Elképesztő! Tim Burton az 1992-es Batman folytatásában már többször is elment az étvágyunk a Pingvin figurájának gusztustalan étkezési szokásait látva. De nem egyedül hozzá kapcsolódtak bizarr evős jelenetek a filmben. Az egyik hírhedt képsorban a Michelle Pfeiffer által megformált Macskanő azzal fenyegeti a Pingvint, hogy megeszi a kismadarát – és valóban a szájába is veszi az állatkát, bent tartja és csak akkor engedi ki, amikor a férfi cserébe egy macska meggyilkolásával zsarolja meg. Ma már mindezt könnyűszerrel meg lehetne oldani CGI-vel, de akkoriban még valószínűleg egy gumiból készült kellék került volna Pfeiffer szájába.

És a hangsúly azon van, hogy került volna, hiszen a színésznő tényleg begyömöszölt egy szegény kis madarat a szájába, hogy minél hitelesebb legyen a jelenet, hiszen egy gumikellékkel nehéz lett volna elérni, hogy a mutatvány után a madárka elrepüljön. „Sosem voltam még annyira lenyűgözve. Bevett egy élő madarat a szájába, miközben forgott a kamera. Négy vagy öt másodpercig bent tartotta, majd kiengedte” – mesélte a rendező egy 2017-es interjúban. Michelle végül megbánta tettét:

„Mégis mit gondoltam? Még valami betegséget is elkaphattam volna amiatt, hogy a számba raktam egy élő madarat. Akkor azonban helyénvalónak tűnt. Nem hiszem, hogy a madár be lett volna nyugtatózva vagy ilyesmi. És egyetlen csapó kellett csak, hogy megcsináljuk a jelenetet”

– mesélte a színésznő.

Szerző: MéziMcFly

Sokkoló! Felismerhetetlenre fogyott az egykor 130 kilós Jonah Hill


Article Tags: · ·