FILMEZZUNK.HU
A zseniális rendező, Zack Snyder 8 legjobb filmje

A zseniális rendező, Zack Snyder 8 legjobb filmje

2659

Zack Snyder legjobb filmjei

Zack Snyder amerikai filmrendező, producer és forgatókönyvíró. A Holtak hajnala című Dawn of the Dead-remake volt debütáló filmje, melynek sikere után olyan mozikat rendezett, mint a 300 vagy a Watchmen: Az őrzők. Rábízták a Superman-franchise újjáélesztését, így 2013-ban meg is érkezett Az acélember. Alábbi összeállításunkban az általunk leginkább kedvelt filmjeit vesszük górcső alá.

8. Álomháború (Sucker Punch, 2011)

Az ötvenes években játszódó történet főszereplője Baby Doll, aki próbál megszabadulni gonosz mostohaapja miatt elszenvedett kínjainak emlékétől. Egy elmegyógyintézetben végzi, ahol egy alternatív, képzeletbeli világba menekül. Végül a képzeletbeli világból is kiutat keres, és ahhoz hogy megtalálja, el kell lopnia öt tárgyat, mielőtt elkapja a gonosz férfi…

A zseniális rendező, Zack Snyder 8 legjobb filmje

7. Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016)

A korábban a gonosz legyőzése közben véghez vitt pusztítás után az emberek véleménye megoszlik Supermanről. Egy részük istennek tartja, más részük ellenségnek. A fiatal Lex Luthor, a LEXCorp feje mindent megtesz azért, hogy Supermant legyőzzék. Közben a Sötét Lovag is Metropolisba tart, hogy megbosszulja az ismerőseit és megmentse az emberiséget Superman hatalmától.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - heti mozibemutatók

6. Az Igazság Ligája (Justice League, 2017) – Rendezői változat

Superman önzetlensége által megihletve Bruce Wayne visszanyerte hitét az emberiségben, s ráébredt, hogy szükség van Batmanre és más hozzá hasonló szuperhősökre. Épp ezért újdonsült szövetségesével, Diana Prince, azaz a Csodanő segítségével csapatot toboroz, melynek tagjai Aquaman, Cyborg és Flash lesznek. Úgy tűnik azonban, hogy a Földet fenyegető veszély ellen még ők öten is kevesek lesznek.

Igazság Ligája (Justice League, 2017) - Előzetes

5. Az acélember (Man of Steel, 2013)

Clark Kent (Henry Cavill) a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.

Henry Cavill visszatér Superman szerepében?

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·