FILMEZZUNK.HU
A zseniális rendező, Zack Snyder 8 legjobb filmje

A zseniális rendező, Zack Snyder 8 legjobb filmje

2673

4. Holtak hajnala (Dawn of the Dead, 2004)

Miért kezdődött? Hol kezdődött? – senki sem tudja. Akármi is történt, és akárhogy is történt, a világ egyik napról a másikra szürreális rémálommá vált, a bolygó lakosságát egy megfoghatatlan, felfoghatatlan és halálos kór támadta meg – és a holtak nem maradnak holtak. Hullák vadásznak a néhány túlélőre, étvágyuk a friss élő hús után kielégíthetetlen. Miután a holtak hajnalán sikerül elmenekülnie wisconsini otthonából, Ana Clark túlélők egy maroknyi csoportjával találkozik: a sztoikus rendőrtiszttel, a szerény eladóval, a dörzsölt nehézfiúval, és ennek terhes feleségével. Az alkalmi csapat a modern kor erődítményében, egy elhagyatott bevásárlóközpontban remél menedéket találni. Ahogy a külvilág egyre inkább a pokolra emlékeztet, és ahogy az oszló zombik fáradhatatlanul ostromolják a plázát, a túlélők tovább harcolnak az élőholtakkal, egymással, saját félelmeikkel és gyanakvásukkal…

A valaha volt 20 legjobb horrorfilm az IMDB szerint

3. Őrzők legendája (Legend of the Guardians, 2010)

St. Aggie baglyai elrabolják Sorent, a fiatal gyöngybaglyot, aki egy árvaháznak látszó helyre kerül. Ám itt a kisbaglyokat nem egyszerűen felnevelik, hanem harcosokká képzik őket. Soren és újdonsült barátai meglépnek Ga-Húl szigetéről, és csatlakoznak a bölcs baglyokhoz, akik a gonosz uralkodó, St. Aggie hadserege ellen küzdenek.

A zseniális rendező, Zack Snyder 8 legjobb filmje

2. 300 (2006)

Krisztus előtt 480-ban Xerxes a perzsa király erős hadsereget küld Görögország meghódítására. A spártai szövetség 300 harcost választ ki, hogy Thermopylae-nál találkozzon a perzsákkal. Céljuk, hogy egy szűk kanyonba csalják őket, ahol majd nem tudnak élni létszámbeli fölényükkel. Ez a csata öngyilkos vállalkozás, amellyel időt szeretnének nyerni a görögök csapataik felkészítésére. A spártaiak is tudják ezt, ennek ellenére szívüket és lelküket adják a harcba, hogy minél több perzsát vihessenek magukkal a túlvilágra.

300 (2006)

1. Watchmen – Az őrzők (Watchmen, 2009)

A film egy másik Amerikában játszódik, 1985-ben, amikor a jelmezes szuperhősök részei a társadalom mindennapi szövetének, és a “Végítélet Óra” – amely az USA és a Szovjetunió közötti feszültséget méri – folyamatosan éjfél előtt öt percen áll. Amikor az egyik egykori társukat meggyilkolják, a kimerült, de még elszánt álarcos igazságosztó, Rorschach elhatározza, hogy leleplezi az összes múltbéli és jelenlegi szuperhős megölésére és lejáratására szőtt konspirációt. Amint kapcsolatba lép egykori bűnüldöző csapatával – nyugdíjas szuperhősök szedett-vedett bandájával, akik közül csak egynek van igazi szuperereje -, Rorschach egy széleskörű és sokkoló összeesküvésre bukkan, amely kötődik a hősök közös múltjához és katasztrofális következményei vannak a jövőre nézve. A küldetésük, hogy őrizzék az emberiséget… de ki őrzi az Őrzőket?

A zseniális rendező, Zack Snyder 8 legjobb filmje

//Szerző: Spencer&Hill//

Hulk Hogan majdnem megölte magát, amikor kiderült, hogy felesége egy 19 éves fiúval megcsalta

(Történetek forrása)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·