FILMEZZUNK.HU
Leonardo DiCaprio-t majdnem megölte egy nagy fehér cápa

Leonardo DiCaprio-t majdnem megölte egy nagy fehér cápa

9222

Leonardo DiCaprio-t majdnem megölte egy nagy fehér cápa

Egy hajszálon múlott, hogy nem halt meg Leonardo DiCaprio. Leonardo DiCaprio arról beszélt nemrég, hogy élete során többször is előfordult már, hogy farkasszemet nézett a halállal. Az Oscar-díjas színész listáján egy nagy fehér cápával való találkozás, egy repülőgép motorjának felrobbanása és egy majdnem végzetes ejtőernyős tandemugrás is szerepel.

Leonardo DiCaprio

“Amikor Dél-Afrikában búvárkodtam, egy nagy fehér cápa betört a ketrecembe. A testének legalább a felét sikerült beszuszakolnia, és elkezdte csattogtatni felém a fogait. Úgy kartávolságra volt tőlem, és ötször-hatszor harapott bele a vízbe”

– mesélte az első esetről a történetet. A második esetnél egy Delta járat első osztályán utazott, amikor a szeme láttára robbant fel a repülőgép motorja (a pilóta azonban sikeres kényszerleszállást hajtott végre). Végül pedig DiCaprio akkor került még bajba, amikor oktatójával ejtőernyős tandemugrást hajtott végre – összegabalyodott és nem akart kinyílni az ejtőernyő zsinórja, és a szorult helyzetet csak az utolsó pillanatban sikerült megoldani. Szóval elmondható, annak ellenére, hogy a filmekben DiCaprio az egyik olyan színész, aki a legtöbbször hal meg, a való életben egy igazi túlélő.

Már 62 éves a Kék lagúna jóképű Richardja – Christopher Atkins a mai napig őrzi elképesztő sármját


Article Tags: ·