FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még Will Smith a cuki kisfiára a Boldogság nyomában című filmből? Így néz ki napjainkban! - Jaden Smith

Ő volt Will Smith cuki kisfia a Boldogság nyomában című filmben – Így néz ki napjainkban!

6283

Ő volt Will Smith cuki kisfia a Boldogság nyomában című filmben – Így néz ki napjainkban!

Jaden Smith már a 25. életévét is betöltötte, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor gyerekként debütált Hollywoodban, amit azóta elhagyott. Jaden Smith a fiatalkora ellenére már nagyon sok szerepben kipróbálhatta magát. Nagy hollywoodi filmekben is játszhatott, közben híres modell és rapper lett. A családja teljes szabadságot ad neki, hogy megtalálja önmagát. Will Smith, a világhíres színész, aki még mindig aktív, nagyon büszke a gyermekeire.

Jaden Smith

Jaden nemcsak az édesapja miatt élvez nagy népszerűséget. Az egyedi karaktere miatt is sok követője van az Instagramon, ami már több mint 15 millió embert jelent. Az azonban már biztos, hogy nem lép apja nyomdokaiba, vagyis csak részben, mert a zene ott van számára, de Hollywoodot elhagyta. Eleinte úgy tűnt, hogy ünnepelt filmsztár lesz, és megannyi szerep közül válogathat.

Jaden Smith

Jaden Smith azonban másképp döntött, miközben kapott pár erősebb negatív kritikát is. A színészet csak egy kitérő volt számára, nem több, bár soha nem lehet tudni, hogy mit hoz az élet, mert még mindig igen fiatal.

Már 62 éves a Kék lagúna jóképű Richardja – Christopher Atkins a mai napig őrzi elképesztő sármját

(Via liner.hu)


Article Tags: · · · ·