FILMEZZUNK.HU
Will Smith felesége a fia legjobb barátjával lépett félre

Will Smith felesége a fia legjobb barátjával lépett félre

52776

Will Smith felesége a fia legjobb barátjával lépett félre

Na ez cifra! Az már régóta nem titok, hogy Will Smith és felsége, Jada Pinkett Smith hosszú házasságának titka a nyitott kapcsolat. A pár egy mélypont után jött rá, hogy a monogámia nem nekik való, és amennyiben tényleg egymás mellett szeretnék leélni az életüket, néha el kell engedniük a másikat.

Jada Pinkett Smith először szólalt fel azóta, hogy férje, Will Smith felpofozta Chris Rockot

A pár a nyitott házasságukat nem is kezelik tabuként a médiában, a közelmúltban mégis hatalmasat robbant a hír, mikor kiderült, hogy Will Smith felesége korábban a fiatal zenész, August Alsina szeretője volt. A szennyest egyébként August teregette akkor ki a sajtóban, ugyanis nem bírta elviselni, hogy a színésznő kiadta az útját, Jada Pinkett-nek viszont nem volt mit takargatnia, hiszen családja mindent tudott a dologról. A sztori mégis igen pikáns, ugyanis August ráadásul Jada fiának jó barátja, ettől az infótól pedig már tényleg szinte mindenki kifeküdt. De ha az nem lenne elég, itt van lánya nyilatkozata, melyből kiderült, Willow milyen büszke édesanyjára:

“Le kell szögeznem a tényt, mérhetetlenül büszke vagyok rád. Ahogy rád és apára nézek, nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy ez az a bizonyos igazi. Ez az igazi szerelem.”

– Üzente a lány Jada-nak, aki szerint nagy bátorság kellett ahhoz, hogy édesanyja a nyilvánosság előtt is bevállalja ezt a sztorit.

Ana de Armas-t nagyon megviselte a Szöszi szexjeleneteinek a forgatása

(Via JOY)


Article Tags: · · ·