FILMEZZUNK.HU
Az egykori dögös színésznő ma már hajléktalanként él és az utcán kukázik (Fotók!) - Loni Willison

Sokkoló fotók az egykori dögös színésznőről, aki ma már hajléktalanként él és az utcán kukázik

55380

Sokkoló fotók az egykori dögös színésznőről, aki ma már hajléktalanként él és az utcán kukázik

Loni Willison, a fitnesz modell és színésznő, néhány évvel ezelőtt hozzáment Jeremy Jacksonhoz, aki szerepelt a Baywatch-ban. A pár nagyon boldog volt együtt, gyakran jártak társaságba, estélyekre, de még a TV is imádta őket.

Hajléktalanként él és az utcán kukázik az egykor álomnőként élő színésznő

A pár legjobb éveiben átlagon felüli bevétellel rendelkezett, ez életvitelükön is észrevehető volt. Egy pillanat alatt azonban minden a feje tetejére állt. A szépségből hajléktalan lett, aki hetekig nem mosakszik. 2013-ban kezdődött minden. Loni ekkor felkereste a rendőrséget, és komoly dolgokkal gyanúsította a férjét. A modell szerint férje meg akarta fojtani. Ekkor derült fény arra, hogy a kedves kis külső mögött egy szörnyeteg lakozik. A férfi ivott, és verte a feleségét, valamint mindketten drogfüggők voltak és bizonyították a „piszkos Hollywood” létezését.

Hajléktalanként él és az utcán kukázik az egykor álomnőként élő színésznő

2014-ben Jeremyt kidobták az amerikai valóság showból, a Celebrity Big Brotherből, ahonnan akkortájt a bevételeik zöme származott. A gubanc ott is az alkohollal és drogokkal volt. 2015-ben Jeremyt lecsukták autólopási kísérlet miatt, és mert egy késsel támadt valakire az utcán. 7 év börtönre számíthatott, de e helyett elvonóra küldték. Jackson napjainkban személyi edzőként dolgozik, a felesége pedig az utcán él. A válásuk után ugyanis kiderült, hogy a házuk, az ékszerei mind odalett. Loninak semmije sem maradt ezért mély depresszióba zuhant. Az alkoholban talált új társra. Drogos múltja miatt még a szupermarketben sem kívánták alkalmazni.

„Levágtam a hajam, hogy ne hasonlítsak a régi önmagamra,”

– mesélte Loni. Christine, a barátnője elvitte egy hotelbe, vacsorát rendelt neki és tiszta ruhákat. Loni azonban nem értékelte barátnője erőfeszítéseit, azt tartja, hogy ő már sosem lesz a régi.

„Nem tudom. Már nagyon régen nem beszéltem a rokonaimmal sem. Nem akarom terhelni őket. Félek, hogy most már egy egészen más ember vagyok,”

– felelte Loni a jövőjével kapcsolatos kérdésre. Már korán reggel az utcát rótta a megpakolt kocsijával. Mindenféle segítséget elutasít. Amikor 90 ezer dollárt kínáltak neki függőségének kigyógyítására csak nevetett rajta egy jóízűt, és folytatta napi tevékenységeit

Így néznek ki most a Baywatch egykor sztárjai!

(Via skubizo.hu)


Article Tags: · · ·