FILMEZZUNK.HU
Ryan Gosling lehet a következő Rambo

Ryan Gosling lehet a következő Rambo

612

Ryan Gosling lehet a következő Rambo

A tragikus múltú vietnami veterán 1982-ben mutatkozott be az ezüstvásznon, eddigi utolsó bevetésére pedig 2019-ben került sor. A most 77 éves Sylvester Stallone úgy érzi, elérkezett az ideje, hogy egy fiatalabb színész öltse magára Rambo vérvörös fejkendőjét. A 77 éves színészlegenda többször is leszögezte: nem áll szándékában újra felölteni Rambo vérvörös fejkendőjét. De lehet, hogy a franchise mégsem fejeződött be?

Stallone nemrégiben Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, ahol a tavalyi év egyik legnagyobb közönségsikere, a Barbie is szóba került. Greta Gerwig filmjének bizonyos jeleneteiben a férfi főszerepet alakító Ryan Gosling olyan ruhában látható, amilyet Stallone is előszeretettel viselt a nyolcvanas évek első felében. Az ötletes hommage egyáltalán nem véletlen: kiderült, hogy eredetileg maga Stallone is cameózott volna a Barbie-ban, de népszerű tévésorozata, a Tulsa King munkálatai miatt végül vissza kellett utasítania az ajánlatot. A 77 esztendős akciósztár a beszélgetés során nem rejtette véka alá, mit is gondol Goslingról.

“Egy vacsorán találkoztam vele, és kétség sem fér hozzá: egymás tökéletes ellentétei vagyunk. Ő jól néz ki, én meg nem. Ennyi az egész. Most komolyan, el tudnál képzelni engem Ken bőrében? Á, az egyáltalán nem működne”

– fogalmazott Stallone. A híresség örömmel újságolta, hogy fiatalabb kollégája szuperlatívuszokban beszélt Rambo figurájáról.

“Elmesélte, hogy Rambo teljesen elvarázsolta akkor, sokszor még a suliba is úgy ment, hogy magára öltötte a szerelését, még a családi nyaraláson is Rambónak öltözött. Végig azt hajtogatta, hogy mennyire imádja a karaktert. És akkor arra gondoltam, hogy ez roppant érdekes, s ha valaha is átadom a stafétát, akkor ő lesz a kiválasztott, mivel tényleg nagyon szereti Rambót”

– fogalmazott Sly Jimmy Fallon műsorában.

Ti észrevettétek? Kevesen tudják, hogy 1997-ben Ryan Gosling is szerepelt a Váratlan utazásban (Videó!)

(Via Igenyesferfi.hu)


Article Tags: · · · ·