FILMEZZUNK.HU
Kalandosan indult Goldie Hawn és Kurt Russell kapcsolata - Az első randijukon a rendőrség tört rájuk

Kalandosan indult Goldie Hawn és Kurt Russell kapcsolata – Az első randijukon a rendőrség tört rájuk

1153

Kalandosan indult Goldie Hawn és Kurt Russell kapcsolata – Az első randijukon a rendőrség tört rájuk

Goldie Hawn és Kurt Russell 41 éve elválaszthatatlanok egymástól. A két mozicsillag Hollywood egyik imádott sztárpárja, szerelmük 1983 óta töretlen, sosem keltek egybe, hiszen mikor összejöttek, mind a ketten túl voltak egy-egy tönkrement házasságon.

Goldie Hawn elmondta, hogy miért nem ment férjhez Kurt Russellhez 39 év együttélés alatt

1966-ban találkoztak először, akkor forgatták együtt a The One and Only, Genuine, Original Family Band című musicalt, amit két évvel később mutattak be, bár szimpatizáltak egymással, mégsem alakult ki köztük a szerelem. A ’70-es években a színésznő kétszer is férjhez ment, második házasságában született meg fia, Oliver és lánya, Kate Hudson. Férjétől 1982-ben vált el. Russell is családot alapított, volt felesége egy fiút szült neki, Boston 1980-ban született.

1983-ban újra együtt forgattak, a Második műszak című moziban szerelmespárt alakítottak. A színész megdicsérte, mennyire csinos a kolléganője, úgy tűnik, bejött neki a bókolás, hiszen Hawn elment egy randira vele, ami elég kalandosra sikerült. Erről a színész még 2017-ben nyilatkozott a People magazinnak. A forgatás után, egy este elmentek egy klubba, ahol órákon át beszélgettek, ezután úgy döntöttek, meglátogatják azt a házat, amit Goldie Hawn vásárolt meg magának, ám a színésznőnél nem volt ott a kulcs, így betörtek az ingatlan területére.

“Felmentünk az emeletre, és elképzeltük, hogyan rendezzük be a szobát. Ott voltunk a képzeletbeli hálószobában, amikor a rendőrség ránk tört. Igazából ez volt az első randink.”

– emlékezett vissza a kínos szituációra. Szerencsére a zsaruk nem tették tönkre a pillanatot, a randevújuk is végül sikerrel zárult, hiszen a mai napig töretlen a szerelmük. Egy fiuk született, Wyatt, aki 1986-ban látta meg a napvilágot.

Ethan Hawke majdnem belerokkant, amikor elvált Uma Thurmantől

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·