FILMEZZUNK.HU
Elkezdődött a forgatás, jön a élőszereplős Lilo és Stitch mozifilm!

Elkezdődött a forgatás, jön a élőszereplős Lilo és Stitch mozifilm!

2104

Elkezdődött a forgatás, jön a élőszereplős Lilo és Stitch mozifilm!

Érkezik a következő élő szereplős Disney-mese: ezúttal a Lilo és Stitch van soron, amelynek szereplőit tavaly áprilisban jelentették be, a forgatások pedig már el is kezdődtek. Egy TikTokra kiszivárgott rövid videó alapján ahogy eredetileg a rajzfilmben, úgy ezúttal is Hawaii ad otthont a cselekménynek, a felvételeken pedig a stáb tagjai között mindkét címszereplőt felfedezhetjük.

@paulinapullara

La mas emocionada con las grabaciones de #liloandstitch 2 ???? #liloystich #oahuhawaii #luckywelivehawaii

♬ Ukulele’s tropical and light Hawaiian(1390223) – ishinuki

Igen, Maia Kealoha Lilója mellett a furcsa űrlényt is, akit egyelőre egy bábfigura formájában láthatunk, de valószínűleg nem ezt fogják stop-motion technikával életre kelteni, mindössze a CGI utólagos elhelyezését segíti a jelenléte. Az internetezőket megosztották a felvételek, sokak szerint elég olcsó hatást keltenek a látottak, míg mások arról írtak, kifejezetten aranyos lett a Stitch-figura.

A Disney Dean Fleischer-Campet szerezte meg a rendezői székbe. Fleischer-Camp ezidáig főleg rövidfilmeket készített, tavaly viszont bemutatták első egész estés alkotását, a Marcel the Shell with Shoes On című filmet, amit a kritikusok és nézők egyaránt imádtak: a RottenTomatoes statisztikái szerint 8,3-as átlagértékelése van a kritikusok esetében, és 4,6/5 a nézők körében. Az IMDb-s átlaga is 8.3/10. A produceri feladatokat Dan Lin (Aladdin, A LEGO-kaland) és Jonathan Eirich (Aladdin, A két pápa) látják el, míg a forgatókönyvet Mike Van Waes (Dear David) szerzi. A premierdátum és a színészgárda kiléte egyelőre még ismeretlen.

Szívmelengető lett a Disney karácsonyi kisfilmje

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · ·