FILMEZZUNK.HU
A Micimackós horror után Hamupipőke is megkapja a maga horrorfilmjét (Előzetes!)

A Micimackós horror után Hamupipőke is megkapja a maga horrorfilmjét (Előzetes!)

1602

A Micimackós horror után Hamupipőke is megkapja a maga horrorfilmjét (Előzetes!)

Micimackó után Hamupipőke is bedurvul! Az már egyszer biztos, hogy a Micimackó-mese 2022 eleji közkinccsé válása elszabadított valamit, ami nem biztos, hogy jó, de a nézők ráharaptak a mézesmadzagot (vagy véresmadzagot) jelentő Micimackó: Vér és méz formájában. Ennek lesz folytatása, Bambit és Pán Pétert is hasonlóan erőszakolják meg majd a közeljövőben, és ha ez nem lenne elég, jön a Csipkerózsika és a Hamupipőke slasherváltozata is. Nos, előbbiből ráadásul kettő is lesz, utóbbi pedig már előzetest is kapott, íme:

Szóval jön a Cinderella’s Revenge (Hamupipőke bosszúja), amely roppant “kreatív” címet viseli. Ebből nyilván kitalálható, hogy ebben is a bosszú áll majd a centrumban. A bosszúhorrorban Lauren Staerck formálja meg a címszereplőt: ő játszott már néhány, talán nem véletlenül nem túl ismert horrorban (Curse of the Jack Frost). A tündért pedig, aki segít neki a bosszújában, Natasha Henstridge alakítja, aki szintén nem idegen a zsánertől: az 1995-ös sci-fi horrorban, A lényben láthattuk őt. A további főszerepekben feltűnnek: Stephanie Lodge, Beatrice Fletcher, Megan Purvis, Ricardo Feritas és Darrell Griggs. Egészen fura dologra is felfigyelhetünk IMDb-n a színészlistában: Stephen Staley neve mellett az szerepel, hogy “Elon Musk”…

A Grimm-testvérek és a 17. században élt francia író, Charles Perrault által is elmesélt történet főszereplője ugye egy gyönyörű, ártatlan és naiv lány, akinek édesapja gazdag kereskedő. Mivel meghal az édesanyja, ezért az apuka újra megnősül, csakhogy a mostohaanya egy igen gonosz teremtés, akinek a fájától nem esett messze két almája, azaz lánya sem. Szóval ők teszik pokollá az életét, megalázó házimunkákra kényszerítik és úgy bánnak Hamupipőkével, mint a kutyával (sem). Egy tündér és egy királyfi rántják ki őt a nyomorból, hogy a történet happy enddel érjen véget és ne úgy, mint Stephen King Carrie-je. Na, a Cinderella’s Revenge-ben nem ússzák meg ennyivel, egy ki s bálocskával és romantikus fordulattal a gonosz mostoha és lányai, Hamupipőke vérbosszút áll rajtuk. A filmet Andy Edwards (Midnight Peepshow) rendezte, a forgatókönyvet Tom Jolliffe (Renegátok) írta.

Ő a Marvel-filmek elcsúfított Nebulája – A valóságban igazi bombanő az őt alakító Karen Gillan

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·