FILMEZZUNK.HU
Akkor és most: Így néznek ki ma a Reszkessetek, betörők! gyerekszereplői

Így néznek ki ma a Reszkessetek, betörők! gyerekszereplői

13122

Így néznek ki ma a Reszkessetek, betörők! gyerekszereplői

Valószínűleg nincs olyan ember a földön, aki legalább egyszer ne látta volna az 1990-es Reszkessetek, betörők című filmet. Nos, a vígjáték idén már 34 éve, hogy a karácsonyi hagyományok része lett a családokban. Vannak, akik csak az első részt szerették meg, vannak, akiknek még a második is bejött, viszont egész kevesek azok, akik a szerepcserés folytatásért is rajonganak. Az azonban tuti, hogy a filmről évről évre derülnek ki még mindig újabb megdöbbentő titkok.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Reszkessetek, betörők! gyerekszereplői

Hillary Wolf és Macaulay Culkin

Ezúttal annak jártunk utána, hogy mi történt az elmúlt években a gyerekszereplőkkel. Megsúgjuk, nem mindenkinek jött be az élet Hollywoodban, sőt, olyan is van köztük, akinek az élete egészen más fordulatot vett, ilyen többek között Hillary Wolf, aki anno Kevin nővérét alakította. A Reszkessetek, betörők! Második része után felhagyott a színészettel, olimpikon lett, mostanra pedig kétgyermekes édesanya.

Macaulay Culkin csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán (Videó!)

A Reszkessetek, betörők! című filmnek köszönheti abszolút a sikerét és a népszerűségét a most 44 éves Macaulay Culkin, akinek azonban a gyermekkorban hirtelen jött hírnév kissé mellékvágányra vitte az életét. Letartóztatták marihuána birtoklása miatt, valamint némi heroin is szerepelt a bűnlajstromán anno. Nyolc évig élt együtt Mila Kunis színésznővel, 2017 óta pedig a szintén szakmabeli Brenda Songgal van együtt.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Reszkessetek, betörők! gyerekszereplői

Devin Ratray és Kieran Culkin

Kevin bátyját, Buzz-t alakította Devin Ratray, aki a forgatások idején 13 éves volt. A most 47 éves színész azóta is a szakmában van, olyan filmekben láthattad azóta, mint a Lángelmék, a Wall Street pillangói, vagy épp a Csajok hajnalig.

A szupercuki Fuller-t alakító Kieran Culkin, a való életben Macaulay Culkin két évvel fiatalabb öccse, aki bár anno csak egy kisebb szerepet kapott a filmben, azóta sikert sikerre halmoz. Idén Emmy-díjra jelölték az Utódlás című sorozatban nyújtott alakításáért. A 42 éves színésznek mára felesége, és gyermeke van, sőt Golden Globe-díja is, amit az Utódlás című sorozatban látott teljesítménye miatt érdemelt ki.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Reszkessetek, betörők! gyerekszereplői

Angela Goethals és Michael C. Maronna

A 47 éves Angela Goethals anno Kevin nővérét, Linnie-t alakította, később pedig olyan sorozatok epizódszerepiben tűnt fel, mint a Luxusdoki, az Esküdt ellenségek, a Helyszínelők, vagy épp A Grace klinika. 2005-ben ment férjhez a szintén színész Russel Soderhez, és egy közös gyermekük van.

Szintén Kevin egyik kicsit sem kedves rokonát alakította Michael C. Maronna, egészen pontosan Jeffet. Azóta jó néhány filmben feltűnt, de a kamera mögött élet jött be neki igazán – világítástechnikusként dolgozik. Mindemellett pedig van egy podcastja, ami Danny és Mike néven fut.

Emlékszel még a Weasley-ikrekre a Harry Potterből? Így néznek ki napjainkban!

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · · · · · ·