FILMEZZUNK.HU
Döbbenet! Jennifer Lawrence majdnem meghalt filmforgatás közben

Döbbenet! Jennifer Lawrence majdnem meghalt filmforgatás közben

5957

Döbbenet! Jennifer Lawrence majdnem meghalt filmforgatás közben

Mint Katniss Everdeen, Jennifer Lawrence-nek az Éhezők Viadalában való túlélésért kellett küzdenie, de a színésznő nagyon közel állt a halálhoz az első film készítésekor, mesélte az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színésznő, egy közelmúltban készült interjú során.

Jennifer Lawrence - Éhezők viadala: A kiválasztott

A filmezés hirtelen megtorpant, amikor a ködgép túl sok füstöt generált. Lawrence egy alagútban volt a “szörnyű” incidens alatt, és ki kellett húzni a fulladás és az öklendezés miatt. A második film, a Futótűz során is többször megküzdött az életéért az Oscar-díjas színésznő. Hónapokig a víz alatt forgatott és az egyik fülére megsüketült a fertőzések miatt. De ez még nem volt elég, ugyanis a vízsugár miatt sérült a dobhártyája is.

Sőt, egy esetben Lawrence edzője azt hitte, hogy megrepedt a gyönyörű színésznő lépe, miután a falnak rohant, de szerencsére csak zúzódásai lettek. Leszögezhetjük, hogy Jennifer Lawrence nem csak az Éhezők viadala című menekült meg többször is a halál elől, hanem a valódi életben is igazi túlélő volt.

Samuel L. Jackson elárulta, hogy melyik filmjéért kellett volna Oscar-díjat kapnia


Article Tags: · ·