FILMEZZUNK.HU
Felicity Huffman

A Született feleségek egykori bombázójára ma már rá sem ismerni

6444

A Született feleségek egykori bombázójára ma már rá sem ismerni

Felicity Huffman a Született feleségek című sorozattal robbant be a köztudatba. Ő alakította 2004-től 2012-ig Lynette Scavót, a hatgyerekes édesanyát, akinek a vörös hajú ikerfiai alaposan felfogatták az életet a Lila akác közben.

Felicity Huffman

A színésznő a valóságban is édesanya, két lánya született William H. Macy-től, a 19 éves Sofia Grace és a 17 esztendős Georgia Grace. Sofia már elvégezte a középiskolát, és letette a központi vizsgát is, amiből kiderül, hogy a pontszámai alapján melyik egyetemre van esélye bejutni. A sztárcsemete a Georgetown-ra vágyott, azonban a tesztvizsgán a közelébe sem jutott a felvételhez szükséges pontszámnak, ezért az édesanyja úgy döntött, hogy a kiváltságos anyagi helyzetük segítségével juttatja be lányát az intézménybe.

Felicity Huffman

Miután kiderült, hogy az amerikai színésznő 15 ezer dollár kenőpénzért juttatta be lányát az egyik legjobb amerikai egyetemre. A bíróság a bűnösségét elismerő Huffmant tizennégy nap börtönbüntetésre ítélte, emellett 250 óra közösségi munkát kell végeznie, továbbá 30 ezer dollár büntetést kell fizetnie.

Jennifer Aniston bevallotta, hogy miért nincs évek óta pasija

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·