FILMEZZUNK.HU
Folytatást kap a P.S. I Love You!

Folytatást kaphat a P.S. I Love You!

2692

Folytatást kaphat a P.S. I Love You!

Valószínűleg mindenki egyetért azzal, hogy a 2007-ben megjelent P.S. I Love You című film a valaha volt egyik legromantikusabb és legszívbemarkolóbb alkotás. Azoknak pedig, akik imádják a Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült filmet, most van egy jó hírünk.

P.S. I Love You (2007)

Azt ugye tudni illik, hogy a film Cecelia Ahern azonos című könyvén alapul, aminek második része is készült. A Variety pedig most arról számolt be, hogy az Alcon Entertainment megszerezte ennek a második könyvnek jogait és vászonra viheti a folytatást.

Az első részt 21 éves korában írta meg Cecelia. Az ugye arról szólt, hogy egy fiatal házaspár élete mennyire megváltozik, mikor a férjet, Gerryt agytumorral diagnosztizálják. Gerry meghal, Holly pedig igyekszik feldolgozni ezt a brutális fájdalmat. A gyászában pedig segíti őt a férje, aki 10 levelet hagyott neki hátra, és mindegyiket így fejezi be: „P.S. I Love You”. A történet hét évvel később folytatódik, amikor Hollyt megkéri testvére, hogy mesélje el podcastján történetüket.

Minnie Driver volt Matt Damon csodaszép barátnője a Good Will Huntingban – A színésznő 53 évesen is gyönyörű

(via Nyu.hu)


Article Tags: · · ·