FILMEZZUNK.HU
Will Smith kitálalt: Kiábrándító volt a csókjelenet Eva Mendes-zel a Randiguru című filmben

Will Smith bevallotta, hogy kiábrándító volt a csókjelenet Eva Mendessel a Randiguru forgatásán

1882

Will Smith bevallotta, hogy kiábrándító volt a csókjelenet Eva Mendessel a Randiguru forgatásán

Sokan rajongunk a filmekben szereplő karakterekért és az őket megformáló színészekért. Nagy élmény lenne számunkra, ha véletlenül összefutnánk kedvencünkkel az utcán, és közös fotót készíthetnénk vele. Minden rajongó álmodozott már arról, hogy milyen lehet egy hírességgel csókolózni, és irigykedve nézzük azokat a csókjeleneteket, amikor a karakterük másik filmes partnerével vált csókot. Milyen jó lenne most a helyükben lenni… Vagy talán mégsem?

Randiguru 2005

Eva Mendes Will Smith oldalán a 2005-ös romantikus vígjátékban

A csókolózás nemcsak a rossz technikától szenvedhet, hanem a kellemetlen lehelettől is, amelyre még a legnagyobb odafigyelés mellett is lehet esély. Ez pedig nagyon kiábrándító, annak ellenére, hogy mennyire gyönyörű nőről vagy sármos férfiról van szó. Eva Mendes és Will Smith csókjelenetét is a rossz szájszag rontotta el.

Eva Mendes nagyon ideges volt a rá váró feladattól, és a stresszt evéssel próbálta kezelni, de nem választott megfelelő ételt: tonhalat evett, ami Will Smith számára egyáltalán nem volt kellemes, de csalódottságát nem hozta nyilvánosságra. Minden alkalommal próbált diplomatikus maradni, amikor arról kérdezték, milyen élmény volt Eva Mendes megcsókolása a “A randiguru” című filmben. Biztosan felejthetetlen volt…

“Amikor Isten szól, muszáj odafigyelned!” – Kevin Hart


Article Tags: · · · ·