FILMEZZUNK.HU
"Amikor Isten szól, muszáj odafigyelned!" - Kevin Hart

“Amikor Isten szól, muszáj odafigyelned!” – Kevin Hart

2306

“Amikor Isten szól, muszáj odafigyelned!” – Kevin Hart

Érzelmes és inspiráló videót posztolt 2019-es balesetéről a világhírű színész Kevin Hart, aki azt állítja, hogy Isten mentette meg az életét a tragédia során.

"Amikor Isten szól, muszáj odafigyelned!" - Kevin Hart

„Gyakorlatilag észrevettem, hogy nem én irányítom a körülöttem zajló eseményeket. A nap végén mindennek vége lehet. Amikor túl sok mindent csinálsz, túl aktív vagy, néha nem tudsz odafigyelni arra, amire kellene.”

– ezt mondta balesetéről a színész, aki videójában bemutatta, hogyan kellett kivágni őt az autóból a baleset után, hogyan került kórházba és hogyan kellett fizikai terápián részt vennie, hogy vissza nyertje teljesen teste egészségét.

„Amikor Isten szól, muszáj odafigyelned. Az élet néha vicces, mert amikor a legőrültebb dolog megtörténik veled, rájössz, hogy pont erre volt szükséged. Az én esetemben úgy érzem, hogy Isten egy baleseten keresztül szólt rám, hogy nyugodjak meg és üljek le egy kicsit.”

– mondta Kevin, aki most azért dolgozik, hogy egy jobb verziója lehessen önmagának. Vallomása azután jött, hogy mostanában rengeteg híresség bevallotta, hogy hisz Istenben.

Jim Carrey-nek azt mondták, hogy 10 perc van vissza az életéből – Így reagált rá a színész!

(Via Hit Rádió)


Article Tags: ·