FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Itt az Uncharted előzetese Tom Hollanddel és Mark Wahlberggel

Mark Wahlberg elárulta, hogy már készülőben van az Uncharted 2!

943

Mark Wahlberg elárulta, hogy már készülőben van az Uncharted 2!

Mark Wahlberg Tom Holland (Nathan Drake) oldalán Victor Sullivan, más néven Sully szerepét alakította az Uncharted videojáték alapján készült 2022-ben bemutatott azonos című mozifilmben, pedig éveken át úgy tűnt, hogy ő maga lehet majd Nathan Drake. Az idő azonban nem neki dolgozott, de a színész így is nagyon élvezte a filmet és már készül a folytatásra, amellyel kapcsolatban izgalmas híreket osztott meg.

Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével itt az Uncharted új előzetese!

Wahlberg a Screen Rantnek adott interjút, ennek során merült fel a kérdés, hogy mi a helyzet az Uncharted folytatásával, amelyről már tavaly is a színész szolgáltatott némi helyzetjelentést. Történt is előrelépés az ügyben a sztár nyilatkozata szerint:

“Tulajdonképpen nemrég kaptam meg a hívást a mai nap folyamán, hogy befutott a stúdióhoz a forgatókönyv. Egyelőre nem növeszthetek valódi szakállat és bajuszt, de azt a tanácsot kaptam, hogy ‘Kezdd csak el növeszteni azt a bajuszt! El fog tartani egy darabig.’ Érdekel, mi lesz majd a sztori, merre sodor majd minket ez az új kaland. De amúgy izgatott vagyok, mert tudom, hogy a nézők tényleg imádták az első részt, szóval meglátjuk.”

A 120M$-ból készült Uncharted összességében 407,1M$-t hozott a konyhára, ami nem egy bombasztikus siker, ezzel nem jutott be a 2022-es év legjövedelmezőbb filmjei közé, de a járványkorszak végén került a mozikba, ahhoz képest tisztességes teljesítmény.

Shia LaBeouf nekiment Tom Hardynak, mikor az éppen szexjelenetet forgatott

(Via IGN Magyarorszáh)


Article Tags: · · · ·