FILMEZZUNK.HU
A szürke ötven árnyalatának szívtiprója már 17 éve rajong gyönyörű feleségéért - Jamie Dornan

A szürke ötven árnyalatának szívtiprója már 17 éve rajong gyönyörű feleségéért

25182

A szürke ötven árnyalatának szívtiprója már 17 éve rajong gyönyörű feleségéért

E. L. James szerzőnő alkotása, A szürke ötven árnyalata 2011-ben került a könyves boltok polcaira, és rövidesen a best seller listák élére került szerte a világon. Ha egy regény ennyire sikeres, akkor szinte biztos, hogy annak történetére lecsap Hollywood. Ez az erotikával túlfűtött szerelmes sztori esetében sem volt másként, 2013 februárjában mutatták be a filmadaptációját. A titokzatos milliárdos üzletember szerepét az ír származású színész, Jamie Dornan kapta meg, aki ugyan akkor már rutinosnak számított a kamera előtt, hiszen 2006 óta dolgozott a szakmában, mégis Christian Greyként robbant be a köztudatba.

Jamie Dornan

Nők millióinak szívét ejtette rabul a piszkosul sármos sztár, ám a rajongók hiába ostromolták, már a film bemutatója idején is foglalt volt a szíve. 2007 óta rajong a gyönyörű énekes-színésznőért, Amelia Warnerért. Szíve hölgyével egy partin találkoztak, és mivel első látásra egymásba szerettek, így nem vártak sokáig arra, hogy kapcsolatuk komolyra forduljon, kisvártatva összeköltöztek. Az esküvőt viszont nem kapkodták el, 2013-ban kerítettek sort a ceremóniára. Első gyermekük pedig még a házasságkötésük évében született, a páros három kislányt nevel a legnagyobb harmóniában: Dulcie 2013-ban, Elva 2016-ban, Amelia pedig 2018-ban látta meg a napvilágot.

A 41 éves sztár egyébként korántsem olyan rideg, mint a leghíresebb karaktere, igazi laza apuka, aki kislányai kedvéért még hercegnőnek is képes beöltözni. Az odaadó férj jelző szintén illik rá, akármikor a feleségéről kérdezik, mindig megindítóan nyilatkozik róla.

Jamie Dornan

Egy meleg férfi pornósztár bevallotta, hogy afférja volt Tom Cruise-al

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·