FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy ki a legerősebb szuperhős a Marvel filmes univerumában

Meglepő! Ő a legerősebb szuperhős a Marvel filmes univerzumában!

36086

Meglepő! Ő a legerősebb szuperhős a Marvel filmes univerzumában!

Bár meglehetősen későn csatlakozott a buliba (a 2015-ben bemutatott Bosszúállók: Ultron korában jelent meg), Skarlát Boszorkány erejéből azért az elmúlt időszakban már többet láthattunk, és egy friss interjú során Kevin Feige megismételte korábbi álláspontját, miszerint ő a legerősebb karakter a szuperhősös brigádból. Feige, aki korábban már kijelentette, hogy Wanda simán le tudta volna rendezni magát Thanost is egy egy az egy elleni meccsen, ha az nem hívja segítségül a seregét. Elmondta, hogy szerinte nincs olyan hős a brigádból, aki több szenvedésen és traumán esett volna át, mint Wanda Maximoff, de olyan sincs, aki ekkora erővel rendelkezne, mint ő.

Kiderült, hogy ki a legerősebb szuperhős a Marvel filmes univerumában

Skarlát Boszorkány – akárcsak a legtöbb Marvel-hős az elmúlt évtizedek alatt – rengeteg változáson ment keresztül, mióta Stan Lee annak idején megalkotta. Első változatában – nevéhez méltóan – még igazából meg tudta babonázni az embereket, Kurt Busiek azonban már egészen pontosan olyanná formálta, aki képes irányítani a káosz-mágiát.

Később – amikor Brian Michael Bendis vette a kezébe a sorsát – már szinte a valóságot is képes volt megváltoztatni, Allan Heinberg alatt visszatértek Busiek – változatához és ezzel még közel sem volt vége a történetének. A Wandavízió sorozat jóvoltából önálló szériát is kapott, amiben sokat megtudhattunk a valódi erejéről és arról, hogy tényleg ő lehet a legerősebb szuperhős.

Így nézett ki régen Miley Cyrus, jóval az orvosi beavatkozások előtt

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·