FILMEZZUNK.HU
Tom Holland őszintén kitárult: nem bírt leállni az ivással, súlyos alkoholfüggőségben szenvedett

Tom Holland őszintén vallott: nem bírt leállni az ivással, súlyos alkoholfüggőségben szenvedett

704

Tom Holland őszintén vallott: nem bírt leállni az ivással, súlyos alkoholfüggőségben szenvedett

A Pókember sztárja tiszta vizet öntött a pohárba és elmesélte élete egyik legnehezebb időszakát. A Jay Shettyvel készült interjú során az MCU egyik legkedveltebb szereplője elárulta, hogy nem is olyan rég komoly küzdelmet folytatott az alkohollal, mivel teljes mértékben rabszolgának érezte magát. Aztán 2022-ben sikerült leküzdenie függőségét és végre felhagyott az ivással.

Tom Holland elárulta, hogy ki a példaképe - Nem rá számítottunk!

„Most már örömmel mondom ki – határozottan az alkohol rabja voltam. Egyáltalán nem zárkózom el, hogy erről beszéljek. Ez érdekes, mert nem úgy keltem fel egy nap, hogy azt mondtam magamnak: ‘abbahagyom az ivást’. Nekem is, mint sok britnek, nagyon-nagyon részeg decemberem volt [még 2021-ben – a szerk.]. Mindig is sokat tudtam inni. Csak arra tudtam gondolni, hogy igyak egyet. Már a felébredés után is ezen járt az eszem. Néztem az órát, hogy mikor van este 12 óra. Nagyon megijedtem tőle.”

Végül 2022-ben a Száraz Január miatt felhagyott az ivással, és úgy döntött, hogy így tesz egészen a születésnapjáig (júniusban született).

„Mire eljutottam június 1-jéig, akkorra már az volt életem legboldogabb időszaka. Jobban tudtam aludni. Jobban tudtam kezelni a problémáimat. Azokat a dolgokat, amelyek a forgatáson balul sültek el, és amik normális esetben kiakasztottak volna, már nem voltak rám rossz hatással. Sokkal jobban kitisztult a lelkivilágom is. Egészségesebbnek és fittebbnek éreztem magam.”

Tom Holland és Zendaya különleges történetüket mesélik el és az eltöltött idő fontosságára hívják fel a figyelmet

Az alkoholfüggőségének okairól megnyílva Holland elárulta, hogy a munkája természetéből adódóan nagy nyomás nehezedett rá.

„A munkám miatt jártam rendezvényekre, és addig nem tudtam jól érezni magam, amíg nem ittam néhány sört. Annyira nagy volt rajtam a nyomás. Mivel ez társadalmilag annyira elfogadott, a függőség, illetve az alkohol árnyoldala sokszor elkerüli az emberek figyelmét. Őszintén szólva a leszokás volt a legjobb dolog, amit valaha csináltam.”

Holland most már másfél éve józan, és kihangsúlyozta, hogy ez a legjobb dolog, amit valaha érzett.

„Amint valóban érezni kezdtem a javuló egészségügyi állapotomat és amint ismét azt éreztem, hogy teljes mértékben önmagam vagyok, azt gondoltam: “Ó, Istenem, ez a legjobb, ami történhetett” Nem akarok az az ember lenni, aki azt mondja: ‘józanodj már ki öreg!’ Ha bárkit is arra tudnék bátorítani, hogy kevesebbet igyon, az már nagyszerű lenne.”

Sandra Bullock elárulta, hogy miért nincs fent a közösségi médiákon – Meglepő az oka!

(Via Esport1.hu)


Article Tags: · ·