FILMEZZUNK.HU
Rachel McAdams és Ryan Gosling utálta egymást Szerelmünk lapjai alatt

Illúzió romboló dolgok derültek ki Rachel McAdams és Ryan Gosling kapcsolatáról

6016

Illúzió romboló dolgok derültek ki Rachel McAdams és Ryan Gosling kapcsolatáról

Ryan Gosling a valóságban nem is akart együtt dolgozni Rachel McAdamsszel a Szerelmünk lapjai című romantikus film forgatásán, és kifejezetten utálta a színésznőt, akivel egyébként utána négy évig járt is. Gosling még addig is elment, hogy megpróbálta rávenni a rendezőt, rúgja ki a színésznőt.

12 érdekesség, amit nem hittél volna a Szerelmünk lapjai című filmről - Ryan Gosling

Bár a forgatás után négy évig jártak, Ryan Gosling kimondottan nem bírta Rachel McAdamset a Szerelmünk lapjai című filmkészítése idején – árulta el a film rendezője, Nick Cassavetes egy interjú során.

“Talán nem kellene elmondanom ezt a történetet, de tényleg nem bírtak ki egy napot sem együtt a fogatáson.”

– mesélte Cassavetes, aki azt mesélte, az egyik jelenet közben Ryan Gosling odament hozzá és azt kérte tőle, vigye onnan McAdamset és hozzon helyette egy másik színésznőt, mert képtelen vele dolgozni.

“Nem tudom vele megcsinálni. Egyszerűen nem kapok ebből semmit”

– mondta állítólag Gosling. A rendező elmondása szerint ezután bevitte a két színészt egy producerrel egy szobába, ahol Gosling és McAdams annyira összeveszett, hogy üvöltöztek egymással. Miután viszont kiordibálták magukat, mindenki belement, hogy tovább dolgozzanak, McAdams pedig kiállt magáért és a szerepéért.

Akkor és most: Így néznek ki ma Az elveszett ereklyék fosztogatói

(Via HVG.hu)


Article Tags: · · ·