FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone tengerészgyalogost bérlelt fel, hogy kiképezze a lányait

Sylvester Stallone tengerészgyalogost bérelt fel, hogy kiképezze a lányait

1176

Sylvester Stallone tengerészgyalogost bérelt fel, hogy kiképezze a lányait

Sylvester Stallone lányai, a 25 éves Sistine és a 27 éves Sophia egy friss interjúban elárulták, hogy apjuk amerikai tengerészgyalogosokat kért fel, hogy képezzék ki őket önvédelemre, mielőtt New Yorkba költöztek volna tavaly. Nagyon aggódott ugyanis, hogy ott fognak élni a lányai.

Sylvester Stallone tengerészgyalogost bérlelt fel, hogy kiképezze a lányait

Sylvester Stallone a feleségével és a csodaszép lányaival

A The New York Postnak adott interjúban Sistine Stallone közölte, hogy “Ez volt a legnehezebb. Körülbelül hat órát voltunk azokban az erdőkben.” Az önvédelmi tréning kapcsán Sistine elmondta, hogy apjuk már kiskoruk óta „katonai jellegű önvédelmi edzéseknek vetette alá őket”, Sophia pedig ehhez hozzátette, hogy anno apjuk minden egyes nap reggel 6-kor „szigorú gyakorlatokat” végzett velük: főleg felüléseket, fekvőtámaszokat, és húzódzkodásokat.

Erre talán az is késztethette Sly-t, hogy a New York-i a Hell’s Kitchen negyedben született és nőtt fel, amit nem igazán élvezett, mert mint fogalmazott, „elég durva volt akkoriban” a környék . Sistine azt is elmondta, nem gondolná, hogy apja – aki szerinte egy tipikus, túlféltő apa –, „valaha is kevésbé lesz ideges attól, hogy New Yorkban élnek”, annak ellenére, hogy már egy éve már annak, hogy odaköltöztek. „Segít azért az, hogy anyukám követ minket (a Find My Friends alkalmazáson keresztül), és így tudja, hol vagyunk” – tette hozzá Sophia.

Sylvester Stallone középső lánya elbűvölő: friss fotókon a 25 éves Sistine

(Via Hetek.hu)


Article Tags: · ·