FILMEZZUNK.HU
Brad Pitt kitálalt: Angelina Jolie miatt lett alkoholista belőle

Brad Pitt kitálalt: Angelina Jolie miatt lett alkoholista belőle

3987

Brad Pitt kitálalt: Angelina Jolie miatt lett alkoholista belőle

Abbahagyta a köntörfalazást a 60 éves sztár. Brad Pitt nem most vallott először arról, hogy milyen hatást gyakorolt rá az Angelina Jolie-val való szakítás, illetve a válás. Már máskor is mesélt szívszorító élményeiről: a Netflixbe, a nassolásba, a drogokba és az alkoholba menekült, hogy túltegye magát fájdalmán, ám mindez csak ideig-óráig segített rajta.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt válása nem volt mindennapi

Többek között a Trója, a Pénzcsináló és a Volt egyszer egy Hollywood szupersztárja másfél évtizedig tartó párkapcsolatát követően hosszú ideig nem találta önmagát. Pitt és Jolie Hollywood álompárjaként élt a köztudatban, de úgy tűnik, sem közös magánéletük, sem kapcsolatuk utórezgései nem voltak mentesek a keserűségtől.

Brad Pitt az Interview Magazinnak beszélt arról, hogyan is élte meg a válást követő időszakot. Kíméletlenül őszintén fogalmazott: nem kevesebbet állított, mint hogy szenvedélybetegsége – krónikus alkoholfüggősége – exfeleségének, Angelina Jolie-nak számlájára írható! Azt eddig is tudtuk, hogy a tönkrement házassága késztette arra, hogy sűrűn emelgesse a poharat, de megdöbbentő, hogy mindezért az Oscar-díjas színésznőt okolja.

Szerelme mutatta meg, hogy nézett ki Jason Statham évtizedekkel ezelőtt, hajjal

(Via Femcafé.hu)


Article Tags: · ·