FILMEZZUNK.HU
A Született feleségek sztárja rákkal küzdött, de teljesen titokban tartotta - Marcia Cross

A Született feleségek sztárja rákkal küzdött, de teljesen titokban tartotta

1236

A Született feleségek sztárja rákkal küzdött, de teljesen titokban tartotta

A legnagyobb titokban harcolt életéért a Született feleségek színésznője, Marcia Cross. Nem árulta el senkinek a betegségét. A Született feleségek vörös hajú Bree-je, azaz Marcia Cross hosszú ideig nem hallatott magáról. A rajongói nem tudták, miért vonult vissza, és hiányolták a szerepléseit, és a posztjait is.

A Született feleségek sztárjának megrázó vallomása: Rákkal küzdött a színésznő, de teljes titokban tartotta - Marcia Cross

Ha Instagramon megosztott valamit, az nem személyes tartalom volt, és magánéletéről sem igazán nyilatkozott az utóbbi időben. A színésznő most a nyilvánosság elé állt, és bevallotta, rákkal küzdött. Egy képet tett ki magáról, amelyen alig néhány centi a haja, de mosolyog, mert sikerült legyőznie a betegséget.

“Olyan hálás vagyok, hogy élhetek, de most épp szomorú vagyok, mert kihullott a hajam, és kb. 3 centis most. Másnak is kihullott a haja a rák miatt? Osszátok meg velem, én átérzem.”

– írta Marcia az Instagramon. Azt írta, egészséges, jól van, és hálás, hogy leküzdhette a veszélyt. Boldog, hogy sokan támogatták, és most, hogy kimondta a nyilvánosságnak, hogy beteg volt, már felszabadultabb is lett. Ilyen egy igazán erős nő!

Akkor és most: Így néznek ki ma a Született feleségek

(Via Joy.hu)


Article Tags: · ·