FILMEZZUNK.HU
Elárulta Hugh Jackman, hogy mi győzte meg abban, hogy visszatérjen, mint Rozsomák

Elárulta Hugh Jackman, hogy mi győzte meg abban, hogy visszatérjen Logan szerepébe

1266

Elárulta Hugh Jackman, hogy mi győzte meg abban, hogy visszatérjen Logan szerepébe

Ryan Reynolds nagyjából másfél éve robbantotta a bombát, miszerint Hugh Jackman újra visszatér Logan szerepébe a Deadpool 3. kedvéért, így nemcsak a két sztár (és jó barát) régóta esedékes haverfilmjét kapjuk meg, hanem Jackman megformálásában Farkas is az MCU részévé válik, ami sok rajongó számára fontos pillanatnak ígérkezik. Még úgy is, hogy a karaktert előbb-utóbb biztosan újra fogják castingolni.

Elárulta Hugh Jackman, hogy mi győzte meg abban, hogy visszatérjen, mint Rozsomák

A Jackman által megformált X-Mantől nagyon szép búcsút vettünk a Logan – Farkas című, James Mangold által rendezett filmben, szóval ilyen szempontból nézve sokan nem is tartják olyan jó ötletnek a Deadpool 3-at. Biztos vannak, akik úgy gondolják, hogy Jackmant egy rakás zöldhasúval sikerült meggyőzni arról, hogy érdemes még egyszer kieresztenie az adamantium karmait, de a színész most elárulta, hogy egészen más miatt mondott igent a felkérésre:

“Elmentem a Deadpool egyik vetítésére. 20 percnél jártunk, és csak annyit mondtam magamban: ‘Az ördögbe is!’ Más se járt a fejemben, csak a 48 óra című film Nick Nolte-val és Eddie Murphyvel a főszerepben. Szóval ez már érlelődött bennem egy ideje, csak viszonylag sokáig tartott, mire valósággá vált.”

Jackman tehát egy klasszikus, a 80-as, 90-es években népszerű haverfilmként képzeli el a szabadszájú zsoldos első MCU-s kalandját, aminek mi mindenképpen örülünk. Annak már kevésbé, hogy a Penge körüli gondok miatt a Marvelnél nem sokkal a Deadpool 3. bejelentését követően már hátrébb is tolták a bemutatódátumot, így a filmet a jelenlegi tervek szerint csak 2024. november 8-án láthatjuk.

Hulk Hogan majdnem megölte magát, amikor kiderült, hogy felesége egy 19 éves fiúval megcsalta

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·