FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön az új Baywatch sorozat!

Biztossá vált, jön az új Baywatch sorozat!

716

Biztossá vált, jön az új Baywatch sorozat!

Felélesztik a klasszikus Baywatchot. A Fox véglegesítette a szerződést a Fremantle-lel a Baywatch rebootjáról, amely új életmentőkkel és drámával hozza vissza az ikonikus sorozatot, írja a Variety. Lara Olsen lesz a showrunner, az eredeti alkotók pedig executive producerekként veszik ki a részüket a munkálatokból. Az újrakezdésben az akció, a tengerparti helyszínek és bonyolult magánéleti ügyek keverednek majd, folytatva az eredeti Baywatch örökségét, amelynek főszereplője David Hasselhoff volt, és amely az egész világot meghódította.

Akkor és most: Így festenek napjainkban az egykori dögös Baywatch-lányok

Az eredetileg egyetlen évad után törölt Baywatch tíz évadon és egy filmen keresztül szórakoztatta a rajongókat 80-as évek végén és a 90-es években, beavatva a nézőket a kaliforniai tengerparton dolgozó vízimentők izgalmas életébe. A vízimentők egy csoportját ismerhettük meg ezekből, akik a tengerparton vigyáztak a fürdőzőkre, és ha kellett, akkor akcióba lendültek, hogy megmentsék az embereket a fulladástól, a cápatámadástól vagy bármi olyantól, ami veszélyeztette a fürdőzők épségét.

Ami azonban kiemelkedővé tette a sorozatot, az az őrök közötti kapcsolatok és a túlzó forgatókönyvek voltak. A sorozat kezdetben a tipikus mentőshownak indult, de később egy lebilincselő, rajongókkal teli szappanopera-szerű slágerré alakult át, de erotikából sem volt hiány. A sorozat elsöprő népszerűségének köszönhetően a sztárok, David Hasselhoff és Pamela Anderson karrierjét is a sztratoszférába repítette. Michael Berk, Douglas Schwartz és Gregory J. Bonann alkották az eredeti sorozatot, amiben többek között David Charvet, Yasmine Bleeth és Nicole Eggert is szerepelt. Arról, hogy a tervezett reboot mikor kerülhet adásba, egyelőre nincsenek információk. Ez lesz a második kísérlet a klasszikus franchise újjáélesztésére a Dwayne Johnson és Zac Efron főszereplésével készült, rosszul fogadott filmadaptáció után.

Dwayne Johnson és Kevin Hart főszereplésével jöhet a Központi hírszerzés 2!

(Via Widecreen.hu)


Article Tags: · · ·