FILMEZZUNK.HU
A Quinn doktornő két sztárja így néz ki most, majd 25 évvel a sorozat után

A Quinn doktornő két sztárja így néz ki most, 26 évvel a sorozat után

4823

A Quinn doktornő két sztárja így néz ki most, 26 évvel a sorozat után

Annak ellenére, hogy a legtöbb néző azt szerette volna, hogy a két karaktert alakító színész, Jane Seymour és Joe Lando a való életben is egy párt alkossanak, ők sosem keverték a magánéletüket a szerepükkel. Olyannyira jóbarátok, hogy nemrég, Joe születésnapján Jane Seymour egy tortával is meglepte a színészt.

Joe Lando és Jane Seymour

Joe Lando, a Sully-t megtestesítő színész a valóságban boldog házasságban él Kristen Barlow-val, már több, mint 20 éve, 4 közös gyerekük van. Ezzel szemben Jane Seymour 2015-ben vált el negyedik férjétől. Jane-nek két 26 éves és egy 36 éves fia van, emellett egy 40 éves lánnyal is büszkélkedhet. Érdekes módon, Joe-nak is éppen 3 fia és egy lánya van.

Jane Seymour február 15-én töltötte be a 73-dik életévét, azonban úgy tűnik, az idő nagyon is jó barátja, hiszen jóval fiatalabbnak néz ki a koránál. Amikor rákérdeztek a titkára, azt válaszolta, csupán az életvitelének és a sportnak köszönheti. Joe Lando is csodásan néz ki, azonban rajta már elkezdtek megjelenni az idő jelei, amelyeket nagyon büszkén visel.

Joe Lando és Jane Seymour

A lányának akart segíteni – A börtönben kötött ki a Született feleségek gyönyörű sztárja


Article Tags: · · ·