FILMEZZUNK.HU
Így néz ki 10 tökéletes sztárpáros évtizedekkel a befutásuk után

Így néz ki 10 tökéletes sztárpáros évtizedekkel a befutásuk után

608

Így néz ki 10 tökéletes sztárpáros évtizedekkel a befutásuk után

Az évek során számos hírességpáros fejlődésének lehettünk szemtanúi, akik évekkel korábban az ideális partner megtestesítőjét ábrázolták a képernyőn. Ezek a párok nemcsak a képernyőn bemutatott varázslatot keltették életre, hanem kollektív tudatunk részévé is váltak, maradandó nyomot hagyva ezzel szívünkben. Az idő múlásával azonban változtak, így most megmutatjuk nektek, hogy is néznek ki ők napjainkban.

1. Top Gun

Így néz ki 10 tökéletes sztárpáros évtizedekkel a befutásuk után

A Top Gun egy fantasztikus film volt 1986-ból, amit Tony Scott rendezett. A sorozat sztárjai Tom Cruise és Kelly McGillis voltak. Amikor először megjelentek a tévéképernyőn, néhány filmszakértőnek eltérő volt a véleménye róluk, de mindenki egyetértett abban, hogy a klassz vizuális effektusok és a zene fantasztikusak lesznek. Mindössze egy hónappal a premier után egyre több moziban kezdték el vetíteni a filmet, mivel sokan meg akarták nézni. A Top Gun végül rengeteg pénzt hozott. 357 millió dollár bevételt jelentett az egész világon, és csak 15 millió dollárba került az elkészítése.

2. Csapás a múltból

Így néz ki 10 tökéletes sztárpáros évtizedekkel a befutásuk után

A Csapás a múltból egy 1999-ben bemutatott amerikai romantikus vígjáték, sci-fi Hugh Wilson rendezésében, a tehetséges Brendan Fraser és Alicia Silverstone közreműködésével. A történet Adam Webber körül forog, aki egész életét az apja által szeretettel épített menhelyen töltötte. 35 év után viszont szembekerül a modern világgal. Ártatlansága és régimódi hiedelmei vidám és mulatságos helyzeteket teremtenek, miközben a jelenkor embereivel találkozik. Bár ez a film vegyes kritikákat kapott a filmkritikusoktól, nem szabad elfelejteni, hogy mindenkinek más az ízlése, és a film ennek ellenére is híres lett. Sokak szerint ez a mókás történet egy különleges férfiról szól, aki jó adag humort és szívmelengető pillanatokat adott nekünk.

3. Zöldkártya

Így néz ki 10 tökéletes sztárpáros évtizedekkel a befutásuk után

A Zöldkártya egy elbűvölő 1990-ben bemutatott amerikai romantikus vígjáték, amelyet a tehetséges Peter Weir kelt életre, melynek főszereplői az elképesztő Gérard Depardieu és Andie MacDowell. A cselekmény egy amerikai nő körül forog, aki érdekházasságot köt egy franciával. A páros megköti ezt az egyedülálló megállapodást, hogy a férfi megszerezhesse a zöldkártyát, és az Egyesült Államokban maradhasson.

Gérard Depardieu kiemelkedő alakításának köszönhetően megkapta a legjobb színésznek járó Golden Globe-díjat. A film maga is megkapta a Golden Globe-díjat a legjobb film – vígjáték kategóriában. Emellett Oscar-jelölést kapott a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában is. A Zöldkártya egy szívmelengető történet a szerelemről és váratlan kapcsolatokról, amely egy jó adag humorral mutatja be az emberi kapcsolatok bonyolultságait.

4. 9 és 1/2 hét

Így néz ki 10 tökéletes sztárpáros évtizedekkel a befutásuk után

A 9 és 1/2 hét 1986-os amerikai romantikus dráma, amit Adrian Lyne rendezett. A film főszereplői a tehetséges Kim Basinger és Mickey Rourke voltak. Ebben a lebilincselő történetben Kim Basinger egy New York-i művészeti galéria alkalmazottját alakítja, aki szenvedélyes, de múló viszonyba kezd egy rejtélyes Wall Street-i brókerrel, akit Mickey Rourke kelt életre.

Érdekes módon a film valójában 1984-ben készült el, aminek sok kihívással kellett szembenéznie, mire nagy vászonig eljutott. így végül a projekt csak 1986 februárjában debütált. A film tartalmát túlságosan explicitnek ítélték amerikai forgalmazója, a Metro-Goldwyn-Mayer számára, ami jelentős vágásokhoz vezetett az amerikai bemutató előtt. Sajnos a nagy érdeklődés ellenére a film közel sem futott be annyira, mint várták. Az Egyesült Államokban csupán 6,7 millió dollár bevételt hozott a 17 millió dolláros költségvetés mellett.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·