FILMEZZUNK.HU
Kitálalt Tom Cruise volt felesége: döbbenetes titkokat árult el a híres színészről

Kitálalt Tom Cruise volt felesége: döbbenetes titkokat árult el a híres színészről

30020

Kitálalt Tom Cruise volt felesége: döbbenetes titkokat árult el a híres színészről

A két színész, Mimi Rogers és Tom Cruise karrierjük hajnalán ismerkedett meg, házasságuk pedig csak három évig tartott, ám ezalatt igencsak kiismerték egymást… Tom Cruise úgy emlékszik vissza, hogy egy vacsora partin ismerkedtek meg, és nehéz volt Mimi közelébe férkőznie, mert a színésznő akkoriban mással randizott. Mimi viszont másként emlékszik, szerinte közös barátok mutatták be őket egymásnak, és pont azért, mert szinglik voltak és sokak szerint össze is illettek. Nagyjából így is történt, hiszen randizgatni kezdtek, majd 1987-ben összeházasodtak.

A két színész, Mimi Rogers és Tom Cruise

A kapcsolatukra úgy tekintettek, mint afféle projektre, és állítólag Tom nagyon sokat köszönhet Miminek, hogy átvészelte az induló karrier nehézségeit. Ám, sikeresen el is húzott mellette, és mikor megismerte Nicole Kidmant, a Mint a villám forgatásán 1990-ben, elég gyorsan elvált Mimitől. Azóta Tom együtt élt Penélope Cruzzal is, és házasságot kötött Katie Holmesszal, de a vége annak sem lett happy end.

Mimi Rogers egyébként másodgenerációs szcientológus, és valószínűleg ő ismertette meg Tommal a tanokat, amelyek végül – a pletykák szerint – a legtöbb kapcsolatának véget is vetettek. Cruise annyira bele tud feledkezni a spiritualitásba, hogy Mimi elmesélte egy interjúban, volt, mikor szerzetesnek akart állni a férfi, mert úgy vélte, csak a cölibátussal tarthatja szent tisztaságban a lelkét, és…a férfiasságát.

A polip egykori sármos felügyelőjének a felesége igazi szépség – Már 12 éve bolondul gyönyörű feleségéért

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · ·