FILMEZZUNK.HU
Macaulay Culkin és Brenda Song

Mindenki ‘Kevin’-je már 43 éves is elmúlt! Napjainkban babakocsit tologat és szakállat is növesztett

10041

Mindenki ‘Kevin’-je már 43 éves is elmúlt! Napjainkban babakocsit tologat és szakállat is növesztett

A 90′-es évek kétségkívül legismertebb gyermekszínészét, a Reszkessetek betörők című családi vígjáték főszereplőjét nincs olyan ember, aki ne ismerné a világon. A kultikus film forgatásakor 10 éves Macaulay Culkin gyorsan ért fel a csúcsra, korai sikerei azonban rendkívül rossz hatással voltak fiatal éveire. Culkin karrierje ugyanis 3 sikeres családi film leforgatása után – Reszkessetek betörők (1990), Reszkessetek betörők! 2. – Elveszve New Yorkban (1992), Richie Rich – Rosszcsont beforr (1994) – nem várt fordulatot vett, nem kapott komolyabb szerepeket, csak ‘B’ kategóriás kisfilmekben bukkant fel.

Macaulay Culkin és Brenda Song

Apja, Kit Culkin a fiú menedzsereként a legrosszabb taktikát választotta, amit csak lehetett, ugyanis Macaulay sikereit kívánta felhasználni arra, hogy másik hat gyermekét is benyomja a showbizniszbe, próbálkozásai azonban kudarcot vallottak és ezzel ismert fiukat is a háttérbe szorította. Amikor már mindenki leírta, megérkezett azonban életébe az a nő, aki képes volt újra formába rázni. Macaulay 2017-ben ismerkedett meg a gyönyörű Brenda Song-gal, aki színészként és modellként tevékenykedik az Egyesült Államokban.

Macaulay Culkin és Brenda Song

Macaulay Culkin és Brenda Song

Kapcsolatukat sokáig titokban tartották, nem akarták, hogy a nyilvánosság megmérgezze a közöttük kibontakozni készülő szerelmet. Macaulaynek Brenda mellett aztán rövid úton sikerült összeszednie magát, közös fotóikon csak úgy sugárzik róluk a boldogság. Kóros soványságának az edzéseknek köszönhetően nyoma sincs, szakállat növesztett és hosszú loboncától is megszabadult. Macaulayt és párját a közelmúltban kapták lencsevégre otthonukhoz közel, ahol Brendával közös állataikat sétáltatták, nem is akárhogy. Cicájukat furcsa mód ugyanis egy babakocsiban ‘utaztatják’ és ezt cseppet sem szégyellik a publikum előtt.

Macaulay Culkin és Brenda Song

Nézd csak meg, milyen helyes fiú volt már kicsiként is Ryan Gosling! – videó

(Via Napjainkbanblog.eu)


Article Tags: · · · ·